Milan Baroš ve zlínské 1. A třídě hattrickem sestřelil Valašské Příkazy

0

Vigantická Modrá hvězda v sestavě s Milanem Barošem chtěla proti Valašským Příkazům odčinit porážku z derby v Rožnově p/R. To se jí nakonec i podařilo a reprezentační útočník přispěl k výhře třemi trefami. Utkání však nebylo tak jednoznačné, než by se na první pohled zdálo. I hosté si vytvořili několik nadějných brankových příležitostí. Rozhodla však větší kvalita v zakončení a přítomnost Milana Baroše, který společně s rožnovským Kolaříkem vévodí  tabulce střelců zlínské 1. A třídy skupiny A.

Pavel Šturala, trenér Vigantice: „Před vlastními fanoušky jsme si chtěli po nepovedeném derby v Rožnově p/R spravit chuť a soupeře z Valašských Příkaz porazit. Ten v letošní sezoně hodně obměnil kádr a neznali jsme jeho kvalitu. Od úvodního hvizdu jsme byli aktivnějším týmem a již v 6. minutě vstřelil Milan Baroš úvodní branku. Stejný hráč zanedlouho trefil spojnici břevna. Hosté srovnali po naší chybě v zadních řadách. Do půle jsme přidali ještě druhou branku, navíc hostím byl ve 40. minutě vyloučen stoper. Povedl se nám i vstup do druhé půle a Milan Baroš z trestného kopu zvýšil na 3:1. Dvacet minut před koncem nejlepší střelec EURA zkompletoval hattrick. Hosté již neměli co ztratit a několikrát se dostali do výborných příležitostí, nás podržel brankář Slovák. V závěru padlo po jedné brance na každé straně. Naše výhra je ale naprosto zasloužená, byli jsme přesnější v zakončení a to nakonec i rozhodlo."                     Pavel Janošík, trenér Val. Příkazy: „Prvotní chyba v duelu ve Viganticích bylo naše předzápasové nastavení. Jedno sice významné jméno, které za sebou má obrovské množství obdivuhodných zkušeností, u nás způsobilo špatné mentální nastavení již ze začátku zápasu. Vstoupili jsme do utkání lehce zastrašení. Vigantice byly od začátku lepší, ať už pohybem nebo celkovou jistotou při hře na míči. I přesto jsme byli schopní si vytvořit pár gólových situací. Tu první a taky tu naši druhou, proměnil Lukáš Vaculka.  Poté, co náš stoper Václav Vobořil, získal druhou žlutou a v konečném důsledku červenou, kartu jsme hráli v oslabení. Ztráta jednoho hráče na hřišti jde prostě znát. Domácí vstřelili další branky a příležitosti, které jsme si dokázali opět vytvořit, jsme nebyli schopní úspěšně zakončit. Myslím si, že Milan Baroš je pro Vigantice obrovská posila. Stačí se podívat na jeho bilanci z tohoto zápasu a to jsou tři góly a dvě asistence. Naši kluci dali do zápasu vše, únava na nich byla na konci velmi znát, výhra domácího celku je však zasloužená."                 FK Vigantice - FC Valašské Příkazy 5:2 (2:1) Branky: 6. M. Baroš , 37. L. Křenek st. , 56. M. Baroš , 71. M. Baroš , 86. A. Křiva - 20. L. Vaculka , 85. L. Vaculka    

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou