Pivovary Lobkowicz esport liga zná svého vítěze, sudy piva putují do Tábora

0

Fotbalunas.cz po předčasném ukončení minulého ročníku fotbalových soutěží nelenil a ve spolupráci s Pivovary Lobkowicz uspořádal premiérový ročník esport turnaje ve hře FIFA 2020.

Do unikátního konceptu soutěže se přihlásilo přes osm desítek týmu, jejichž zástupci reprezentovali reálné amatérské fotbalové kluby napříč Českou republikou. Boje v základních skupinách proti sobě svedly hráče z jednotlivých krajů a zahrát si proti sobě tak mohli i soupeři, kteří se utkávají na opravdovém trávníku. Zorganizovali jsme tedy historicky první virtuální derby, které se zápíšou do klubových kronik.

 

Po dlouhodobé základní části a následné nevyzpytatelném pavouku play-off postoupily do finále týmy Chodského Újezdu a Meteoru Táboru.  Dvojutkání o titul prvního mistra Pivovar Lobkowicz esport liga ovládl Vojtěch Sedláček, hájící v turnaji dres Meteoru Tábor. Sedláček zvítězil nad svým soupeřem 4:3 a 4:1. 

 

Generální partner, Pivovary Lobkowicz, si pro jednotlivé soutěžící přichystal lákavé ceny -  jak jinak, než sudy piva! První sudy rozdaly Pivovary Lobkowicz už po základní části, kdy na základě výsledků ve skupinách a postupu do play-off získali nárok na voucher v hodnotě jednoho sudu například zástupci reprezentující tým SK Babice nad Svitavou, Chodský Újezd, 1. FC Batelov či SK Rakovník. Vítěz turnaje se může těšit rovnou na dva sudy, hráči kteří skončili na druhém a třetím místě, získali po jednom sudu.

 

Jak ohodnotil turnaj jeho vítěz Vojtěch Sedláček?

Jak jste si esport turnaj na fotbalunas.cz užil?

Do turnaje jsem se přihlásil s mým spoluhráčem s tím, že si chceme hlavně zahrát, jelikož nás FIFA baví. Ve skupině jsme se střídali po zápase, ale play-off už jsem odehrál samostatně. Turnaj jsem si tedy užil hodně, i když jsem nevěděl, co od toho očekávat.

 

Jaká byla kvalita soupeřů, kdo vás prověřil nejvíce?

Kvalitu soupeřů jsem upřímně čekal trochu vyšší, jelikož už jsem se pár turnajů zúčastnil a tam jsem nebyl zas tak úspěšný. Nejvíce mě prověřil soupeř z Moravských Budějovic, se kterým jsem se utkal ve čtvrtfinále, vyhrál jsem 2:1 na zápasy, ale všechny zápasy byly dost vyrovnané.

 

Zúčastníte se i případného dalšího ročníku turnaje?

Pokud se bude konat i další ročník, určitě budu zase rád reprezentovat můj fotbalový tým na esportovém poli.

 

Jak si poradíte s výhrou, kterou představujou dva sudy piva od Lobkowicz?

S výhrou si určitě dokážeme poradit se spoluhráči z mého týmu.  Děkuji za možnost zahrát si.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou