Milan Baroš neproměnil penaltu a Vigantice padly v derby. Přišlo 900 diváků!

0

Na fotbalovou ikonu ostravského Baníku Milana Baroše se přišlo podívat do Rožnova pod Radhoštěm devět stovek natěšených fanoušků. Rožnovská umělka ale reprezentačnímu kanonýru příliš nevoněla a ve třetí minutě dokonce neproměnil penaltu. Ostře sledované derby nakonec lépe vyznělo pro rožnovský celek, který vyhrál o jednu branku. Milan Baroš tak utrpěl ve svém třetím startu za Vigantice ve zlínské 1.A třídě první porážku.

Pavel Šturala, trenér Vigantic: „Zápas na rožnovské umělce přilákal množství fanoušků. V derby se objevil již avizovaný Milan Baroš a ve třetí minutě nás mohl poslat do vedení. Ale brankář domácích jeho pokus z jedenácti metrů kryl. Pokračovali jsme v aktivní hře, zatlačili jsme domácí celek před jeho šestnáctku, ale chybělo nám zakončení a finální přihrávka. Domácí se dočkali minutu před odchodem do kabin. Druhá půle byla jako přes kopírák, měli jsme územní převahu, ale bez gólového efektu. Mohli jsme vyrovnat, ale překopli jsme branku. Domácí pak rychle rozehráli standartní situaci a trestali nás podruhé. V závěru jsme si vytvořili tlak, ale branku jsme dali až z pokutového kopu. Naše střelecké trápení na hřištích soupeřů tak pokračuje i nadále. Teď nás čekají Valašské Příkazy a znovu by měl nastoupit Milan Baroš."

 

Rožnov p/R - Vigantice - 2:1 (1:0)

Branky: 43. Fiurášek, 69. Mičkal - 88. Paprskář (pen.)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou