Koronavir zasahuje i do dění nižších soutěží. Někde se nehraje, jinde tým zapomněl obstarat prohlášení o bezinfekčnosti

0

Pandemie koronaviru se samozřejmě nevyhnula ani týmům v amatérském fotbale. Jaké to má důsledky?

Například k víkendovému zápasu okresního přeboru Benešova mezi Divišovem B a Křivsoudovem vůbec nedošlo. Ne kvůli nákaze, ale proto, že domácí celek nesplnil povinnost stanovenou řídícímmi orgány soutěží - předat před zápasem rozhodčímu prohlášení o bezinfekčnosti COVID - 19 hráčů, kteří mají nastoupit do utkání. Utkání tak nebylo zahájeno a dá se očekávat kontumace ve prospěch hostujícícho celku. 

 

Shodou okolností ve stejném okresu došlo k přeložení zápasu IV. třídy mezi Bukovany a Chotýšany B. Zde už ale kvůli onemocnění koronavirem u některého z hráčů. "Utkání nebylo sehráno z důvodu onemocnění hráče TJ Sokol Bukovany nemocí Covid - 19 a zvýšeného rizika šíření nákazy. Oba týmy se dohodly na náhradním termínu 24.10. od 15:00," informoval rozhodčí zápasu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou