Ostuda. Na rozhodčího ukázal holý zadek a pak mu sebral červenou kartu

0

Další nevšední záležitost ze III. třídy. Tentokrát ze Šumperska. Hráč domácího celku FK Krchleby se tam dopustil velmi nesportovního chování vůči hlavnímu sudímu.

Podle zápisu z utkání hráč Krchleb Petr Jašek v závěru utkání s Leštinou B nejprve obdržel na střídačce žlutou kartu, když v závěru zápasu protestoval proti rozhodnutí o vhazování ve prospěch hostujícího celku. Jenomže s tím se hráč nesmířil a vytasil se s nečekanou reakcí. "Otočil se a ukázal směrem ke mně a směrem do hrací plochy k divákům holý zadek, který sledovalo cca 60 diváků. Proto mu byla udělena červená karta, kterou mi vytrhnul a při tomto skutku do mě silně strčil," líčil v zápise o utkání sudí Rulíšek. 

 

Tento incident vyhodnotil hlavní rozhodčí jako inzultaci a utkání v 87. minutě ukončil. "Po tomto incidentu jsem nebyl již schopen takto vyhrocený závěr utkání dokončit, případně ještě rozhodovat o provádění pokutových kopů k určení vítěze utkání," vysvětloval rozhodčí.

 

Je třeba uvést, že vytržená červená karta byla rozhodčímu v kabině rozhodčích vrácena. Což sudí jistě přivítal. Méně už ale přivítal vniknutí domácího vyloučeného hráče do kabiny rozhodčích, kde se jal podle popisu rozhodčího sudímu vyhrožovat a nadávat. Hráče odvlekli a uklidnili až jeho spoluhráči. Pokud se disciplinární komise ztotožní s popisem sudího ze zápisu a shledá ho jako pravdivý popis skutečnosti, může se Jašek těšit na pořádný distanc.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou