Když byl odhalen jeho neoprávněný start, snažil se utéct. Jenomže neuspěl

0

Utkání I.B třídy Středočeského kraje mezi AFK Pečky a TJ Jíkev se nedohrálo. O poločase totiž domácí zažádali o kontrolu identity gólmana hostujícího celku.  A jak se ukázalo, jejich podezření z neoprávněného startu bylo oprávněné…

O poločasové přestávce vedoucí družstva domácích Peček zažádal o kontrolu totožnosti brankáře hostů, v zápise vedeného jako Jiří Junek. Dle sdělení vedoucího domácích se přitom mělo jednat o hráče hrajícího za FK Zbuzany pod jménem Adam Ordelt. „Tento hráč se snažil o poločasové přestávce opustit areál stadionu, na což jsme byli upozorněni hlavním pořadatelem. Pořadatelská služba zabránila jeho odjezdu po menší strkanici v areálu stadionu mezi diváky a členy pořadatelského služby, kteří se snažili zabránit jeho odjezdu,“ líčil po utkání rozhodčí duelu Obrajtr.

 

„Po přibližně minutě za doprovodu obou asistentů dorazil hráč do kabiny rozhodčích ke kontrole totožnosti. Hráč byl vyzván, aby předložil průkaz totožnosti k nahlédnutí. Ten ale doklad totožnosti nepředložil s vysvětlením, že ho u sebe nemá,“ pokračoval rozhodčí. Domácí pak namítli neoprávnění start jíkevského gólmana. „Poté se samotný hráč v kabině rozhočího přiznal, že se skutečně jmenuje Adam Ordelt,“ zapsal sudí do zápisu. A tím pádem byli hosté do druhé půle bez brankáře.

 

Při nástupu na hrací plochu za trojicí rozhodčích přišli vedoucí a trenéři obou družstev a trenér hostí měl dle sudího sdělit následující: "Druhý poločas utkání nechceme odehrát, nemá to cenu, protože není o co hrát a akorát dostaneme červený a zraníme se." Trenér družstva byl poučen o následcích odstoupení družstva z utkání, na což odpověděl slovy: "Nám je to jedno, stejně by nás to nebavilo, není o co hrát, do druhého poločasu nenastupujeme." Utkání se tak nedohrálo a Pečky si připočítají tři body za kontumační výhru.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou