Report: TJ Albrechtice - TJ Dívčice

0

Dívčičtí fotbalisté chtěli napravit předvedenou hru z druhého poločasu posledního zápasu, bohužel hlavně v první půli svůj úkol nesplnili a zaslouženě prohráli v Albrechticích poměrem 3:1. 

Úvodní minuty horkého sobotního utkání mezi Albrechticemi a Dívčicemi patřily hostům. Ti do zápasu vlétli doslova hladoví a hned ve druhé minutě došlo k prvnímu ohrožení branky. Po tvrdé střele Strnada se míč odrazil ke zcela osamocenému Janu Valentovi, ten ale z nadějném pozice branku přestřelil. Další šanci si Dívčice připsaly v deváté minutě. Centr od rohového praporku na poslední chvíli odvracel skluzem domácí obránce. Domácí se poté dostali do zápasu a srovnali s Dívčicemu krok. Skóre se poprvé měnilo v 16. minutě poté, co domácí záložník vybojoval důležitý míč u rohového praporku a přihrál útočníkovi, který trefil poloodkrytou branku. Hosté chtěli na inkasovanou branku odpovědět a to se jim povedlo o pět minut později, když byl faulován ve vápně Semrád a rozhodčí pískl pokutový kop, který bezpečně proměnil Luboš Tvrzický. Zápas byl zajímavý i nadále a domácí se dočkali opět vedení na 2:1, když se střelou k pravé tyči podruhé prosadil domácí útočník. Deset minut poté mohl vyrovnat Semrád, jenže jeho tvrdou ránu skvěle zneškodnil gólman. Domácí tak šli do kabin s náskokem jedné branky.

V úvodu druhé půle měli míč na kopačkách především hráči Dívčic a v 55. minutě byli kousek od vyrovnání. Nenápadný míč posunul do vápna Semrád a nikým neatakovaný Čuhaj lehkou tečí zamířil těsně vedle. Albrechtice zvýšily své vedení jen o pět minuty později, kdy si na přihrávku mezi obránci seběhl domácí záložník a bez problému ho uklidil do sítě. Hosté nesložili zbraně a snažili se s výsledkem něco udělat, ale většinou vše ztroskotalo na nepřesných přihrávkách. Další šanci hostů si vytvořil V. Valenta, jenž pronikl do vápna po levé straně, ale nadvakrát nedokázal ani zakončit, ani odcentrovat. Závěrečný tlak Dívčic domácí přežili i díky bezchybnému výkonu v obraně. Albrechtice si tak připsaly zaslouženou výhru v poměru 3:1.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou