Derby, které svět neviděl

0

Ačkoliv byla jarní část amatérských fotbalových soutěží ukončena, jeden zápas jihočeské fanoušky ale přeci jen čeká. V sobotu 16. 5. 2020 od 15:00 se můžou těšit na „Derby, které svět neviděl“!

Utkají se v něm TJ Šumavan Vimperk a SK Čkyně, tentokrát ale nebudou k vidění ostré souboje na hřišti. Ani jeden z týmů bohužel zatím nemůže vyběhnout na fotbalový pažit, proto se rozhodli spojit síly alespoň na internetu a vybrat touto cestou peníze na podporu Domu klidného stáří v Pravětíně. Podpořit je bude možné zakoupením vstupenky na jednu z tribun pojmenovaných podle důležitých osobností z minulosti obou oddílů. Těmi jsou za TJ Šumavan Vimperk Vladimír Churavý a Petr Benda, za SK Čkyně Zdeněk Nezbeda a Jaromír Kainc a pro oba kluby udělal mnoho Augustin Pokorný! Utkání bude řídit bývalý výborný okresní rozhodčí Květoslav Kraml, čestný výkop provede Vladan Pokorný.

 

Pokud to situace dovolí, oba týmy se v letní pauze skutečně potkají.

 

Odkaz na událost ZDE 

Odkaz na vstupenky ZDE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou