Čimelice si k přípravnému zápasu pozvaly TJ Žichovice

0

Ani Čimeličtí nehodlají usnout na vavřínech a pilně se připravují na jarní čast soutěže. Čekají je nelehké boje a každý kvalitní přípravný zápas jim pomůže dobře se na sezónu připravit.

SK SIKO Čimelice - TJ Žichovice: 4 : 2   (3:1); rozhodčí: Michal Ťupa

      Čimelice: Slavík - Jizba,Listopad,Bednařík,Kuchejda Josef - Viták M.,Káš,Nekl,Viták J.,Varhan - Hegenbart; stř. Kuchejda Jakub;   Trenér: Rostislav Grossmann         Žichovice: Kozlík - Krýsl,Staněk,Žáček,Černý - Špírek,Jůda,Chalupa,Motl - Říha,Krejčí; stř: Mourek,Rojík,Červený; Trenér: Čadek

 

          V přípravném utkání nastoupilo mužstvo Čimelic v Blatné proti hráčům TJ Žichovice, účastníkovi 1.A třídy v Plzeňském kraji. Čimeličtí v oslabené sestavě měli sice od počátku utkání mírnou převahu, ale po chybě v rozehrávce v 9.minutě inkasovaly branku, kterou vstřelil Chalupa - 0:1. Čimeličtí poté přidali, ve 13. minutě střílel Varhan, ale nad branku soupeře. Rovněž na druhé straně žichovický Říha mířil nad branku. Ve 28. minutě se ve vápně dostal k míči Jiří Viták a hlavou překonal brankáře Žichovic a vyrovnal stav na 1:1.V tuto dobu již čimeličtí získávali znatelnou převahu. Ve 38. minutě po přímém kopu z pravé strany si na střílený centr Nekla naběhl Michal Viták a hlavou poslal čimelické do vedení - 2:1. O minutu později po přihrávce Káše opět Michal Viták vstřelil třetí branku Čimelic a tak poločas skončil vedením 3:1.

 

       Druhý poločas opět začaly lépe Čimelice.Ve 46. minutě se ke střele dostal Nekl a vstřelil čtvrtou branku - 4:1. Čimeličtí pak měli neustálou převahu a hosté se dostávali dopředu velmi sporadicky a prakticky si nevytvořili žádnou velkou šanci. Naopak čimelický Michal Viták se do velké šance dostal v 72.minutě, ale mířil vedle branky. V 75.minutě po chybě Listopadav rozehrávce se k míči dostal Krejčí a snížil stav na 4:2. V posledních deseti minutách se již ani jednomu mužstvu nepodařilo vstřelit branku, a tak utkání skončilo vítězstvím 4:2 pro Čimelice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou