Druholigová Líšeň má podle koeficientů nejlepší závěry ze všech mužstev v republice. Co váš tým?

0

Seriál gólů last minut, tedy branek, které týmy vstřelili v posledních minutách zápasů podzimní části. Začínáme tabulkou s koeficienty, které zohledňují kvalitu soutěže.

Jak jsme uvedli již v nadpisu nejlepším mužstev s ohledem na kvalitu soutěží v naší republice je druholigový nováček SK Líšeň.  Jihomoravané si ve své premiérové sezóně ve 2. lize nevedou vůbec špatně a velký podíl na tom má i devět vstřelených branek v posledních minutách zápasů.

 

Připomeňte si seriál branek v úvodních minutách

 

Jak jsme vytvořili tabulku a co rozhodovalo o pořadí?

Brankami v posledních minutách rozumíme ty, které padli od 85. minuty do závěrečného hvizdu. O pořadí rozhoduje výsledný koeficient, který je součinem počtu vstřelených branek v posledních minutách zápasů a koeficientu, který zohledňuje úroveň soutěže. Koeficienty jsou následující:

1. a 2. liga – 2,5

ČFL a MSFL – 2

Divize – 1,6

Krajský přebor – 1,4

1. A třída – 1,2

1. B třída – 1,1

Okresní přebor – 0,9

III. třída – 0,8

IV. třída – 0,7

 

Podívejte se na fotogalerii, jak vypadá amatérský fotbal v Itálii

 

Ve fotogalerii najdete tabulku 232 týmů napříč republikou i soutěžemi, které dosáhli alespoň šesti bodů. Pokud mezi nimi není mužstvo, které vás zajímá, stačí napsat do komentáře pod tento článek na Facebook fotbalunas.cz. Uveďte název týmu a soutěž, kterou hraje a my pořadí vyhledáme a zveřejníme.

 

V dalších dnech se v tomto seriálu těšte na pořadí mužstev bez přepočítávání s koeficientem a také na mužstva, která vstřelila nejvíce svých gólů v posledních minutách.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou