Moheno-Smrk 2:1

0

Zápas IV. třídy mezi Mohelnem a Smrkem skončil výhrou domácích 2:1

 Hosté zajížděli na horkou půdu do Mohelna v hodně okleštěné sestavě, kdy jim chyběli čtyři hráči ze základní sestavy. Příležitost tak dostali další hráči s tím, že opravdovou raritou je složení velezkušené stoperské dvojice hostí, které je v součtu neuvěřitelných 105 let. I to dokazuje neskutečnou lásku a oddanost k fotbalu a mnozí mladí by si z přístupu těchto hráčů měli vzít příklad. Ale zpátky k samotnému zápasu. Domácí začali náporem a hosté byli od úvodních minut pod velkým tlakem. Paradoxně mohlo v 5. minutě udeřit, ale na opačné straně, kdy se ve vyložené šanci ocitl hostující L.Štveráček, ale jeho pokus skončil mimo tři tyče. Domácí nadále bušili do obrany hostů a jenom díky pozorně chytajícímu brankáři M.Havlíkovi a kolikrát až nemohoucnosti domácích útočníků zůstávalo skóre 0:0. Když už se zdálo, že i tímto výsledkem první půle skončí, tak hostující V.Hlavina prostrčil před vápnem na I.Kováče, který potvrdil starou známou pravdu, že když nevíš co s míčem, tak vystřel a jeho táhlá přízemní střela zapadla přesně na zadní tyč -0:1. Do druhé půle udělali domácí několik střídání a i nadále určovali tempo hry. Hostující obrana včele s brankářem Havlíkem ale dlouho odolávala – obzvlášť okolo 65min.bylo hostům horko, kdy domácí během jedné minuty nastřelili dvakrát tyč. Až teprve v 70min se domácí dočkali. To hostující brankář neudržel balon - vyrazil jej jen před sebe na malé vápno a dobíhající útočník domácích už touto šancí nepohrdl – 1:1. Domácí se hnali i nadále za kýženým obratem, ale zapomněli na hostujícího Hlavinu, který přesným pasem našel za obranu nabíhajícího T.Mana, který hlavou uklidil míč do sítě, ale radost hostí zmrazil praporek a diskutabilní rozhodnutí domácího pomezního a branka uznána nebyla. Když už se zdálo, že utkání spěje k dělbě bodů, upadl v 88min ve vápně šikovně domácí útočník a pískala se penalta, kterou domácí s přehledem proměnili – 2:1. Na vyrovnání už hostům nezbyl čas a tak domácí slaví první vítězství v sezoně.

 

 

 

Komentář k zápasu – T.Man (hráč) : domácím gratuluji ke třem bodům. Ukázali větší kvalitu a hlavně hlad po vítězství. My jsme bohužel nenavázali na dobré výkony z předchozích dvou zápasů a tak odjíždíme bez bodů, i když při troše štěstí jsme si bodík odvézt mohli. Absolutně nemá cenu svalovat vinu na rozhodčího nebo na špatný terén – jako tomu bylo minulý týden u nás ze strany Valče. Podmínky byly pro obě mužstva stejné a fotbal se hraje na góly a těch dnes dali o jeden víc domácí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou