TIP EXPERTA - 19. kolo I. B třída „B“: Aleš Palát

0

Jako experta pro toto kolo jsem si vybral Aleše Paláta, záložníka a zároveň i kapitána Přibyslavic, kde hraje svoji druhou sezónu. Ve čtyřiadvaceti letech má za sebou už velice pestrou fotbalovou kariéru. Odchovanec Třebíče odešel v žákovské kategorii jako velký talent do Sigmy Olomouc a poté do Brněnské Zbrojovky, kde působil i jeden rok v dorostenecké kategorii, v té době hrál i za krajské výběry a zvládl hrát dokonce za tři, postupně za Kraj Vysočina, Olomoucký Kraj a Jihomoravský Kraj. Po návratu do Třebíče hrál do dorosteneckého věku ve svém mateřském klubu a když měl jít do mužské kategorie přisly problémy s koleny a musel si dát od fotbalu pauzu, která trvala nakonec rok a půl. K fotbalu se vrátil a jednu sezónu odehrál v rezervě Velkého Meziříčí. Nakonec zakotvil v Přibyslavicích, kde působí do teď. K jeho nejoblíbenějším týmům patří Arsenal Londýn a nejraději vzpomíná na trenéra Tomáše Koloucha, který ho vedl v žákovské kategorii v Brně.

TJ Moravec - TJ Sokol Přibyslavice - 1 
Podle postaveni v tabulce je zcela jasné, kdo je favorit. Přibyslavice pojedou do Moravce bez 7 hráčů A týmu (zranění, práce) a mohou tak pouze překvapit. 

  SK Telč - SFK DUKOVANY 2001 - 0 
Domácí mužstvo je doma hodně silné a velké hřiště jim vyhovuje, Dukovany však mají kvalitní kádr a očekávám vyrovnané utkání, které skončí remízou. 

  TJ Sokol Studenec - SK Bystřice nad Pernštějnem B - 2 
Studenec bude vyhecovaný remízou z předchozího kola s Dukovany, ale předpokládám vítězství hostujícího týmu, který bude jistě posílen hráči A týmu. 

  TJ Sokol Stařeč - TJ Sokol Stonařov - 2 
Utkání dvou sousedů v tabulce bude vyrovnané, ale Stonařov poslední 2 kola vyhrál a do Starče si přijede také pro 3 body. 

  TJ Sokol Šebkovice - TJ Sokol Křoví - 1 
Šebkovice jsou podle mě jasný favorit, hraji velice bojovný fotbal a doma budou chtít napravit porážku ze Stonařova a vyhrají. 

  TJ Sokol Kněžice - FC Spartak Velká Bíteš B - 1 
Kněžice to na svém hřišti umí a 3 body tak zůstanou doma.

  TJ "Jiskra" Měřín - TJ SOKOL Radostín nad Oslavou - 1 
Pokud chce Měřín myslet na postup, jednoznačně by měl zapomenout na zaváhání z minulého kola. Myslím, že domácí jasně vyhrají.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou