FOTOSERIÁL: Dvanáctý hráč

1

Fotbal se přece hraje hlavně pro ně. Pro věrné fanoušky, kteří nezmeškají žádný domácí zápas svého klubu. Pro ty, co neúnavně podporují své oblíbence a po utkání ani nemohou pořádně mluvit, jak si vykřičí hlasivky...

 

Po výhře, po prohře. Pravý fanoušek podporuje svůj tým za každé situace. Ať už s bubnem, vuvuzelou nebo jen svým hlasem. Kotelníci ženou své hrdiny kupředu a často dokáží probudit v hráčích něco, co by aktéři na zeleném pažitu jen tak sami od sebe nepředvedli.

 

Ani fotografům, se kterými spolupracujeme, kluboví patrioti neunikli, a proto vám přinášíme nový díl fotoseriálu. Našli jste na našem webu další fotografie křepčících fanoušků, které jste zde neviděli? Pošlete nám je na mail info@fotbalunas.cz a my je zařadíme do hlavní fotogalerie!

 

JARO 2019

Dokopná

Očima ligových fanynek

Nejlepší momentky fotbalového jara

Fotbal někdy bolí 

Něco na zub 

Zvířecí mazlíčci

Emoce na pochodu

Očima fanynek 

Exotika na českých trávnících

Život na střídačce 

Pánové rozhodčí


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 7. 2019 15:58
Přejít na SpFling.com - skvělý seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít partnera mít sex!

Ostatní čtou