SK Rakovník vyzve v přípravě tým, který trénoval Diego Maradona!

0

Velmi atraktivní zápas s prestižním soupeřem se podařilo vyjednat vedení SK Rakovník. Nováček ČFL si přípravu na nadcházející sezonu zpestří soubojem s týmem ze Spojených arabských emirátů, kde ještě loni vládl pevnou rukou z pozice kouče legendární Diego Maradona.

V prvním přípravném duelu si poradili 4:1 s Kladnem a i v následujících dvou střetech vyzvou divizní celky. První srpnový den se ovšem rakovnický SK utká s velmi netradičním soupeřem. Formu a připravenost svěřenců kouče Libora Šímy před očekávaným návratem do ČFL prověří na domácí půdě Fudžajra, účastník nejvyšší soutěže ve Spojených arabských emirátech.

 

Právě tenhle klub ještě loni trénoval Diego Maradona. Argentinská fotbalová legenda se s vedením domluvila na ukončení spolupráce poté, co se s týmem nedokázal vybojovat přímý postup z druhé ligy. Fudžajra ale následně prošla do nejvyšší soutěže přes baráž.

 

Nástupcem světového šampiona z roku 1986, kde se nechvalně proslavil i svojí „boží rukou“, se pak nestal nikdo jiný než Ivan Hašek. Někdejší český reprezentační lodivod, jenž už celek předtím jednou trénoval od prosince 2014 do jara 2016, na lavičce vydržel do začátku letošního roku.

 

Nejen fanoušci SK, ale i další fotbaloví příznivci z blízkého okolí se mají na co těšit. Atraktivní duel s prestižním a v českých končinách ojedinělým soupeřem začne na Městském stadionu v Rakovníku ve čtvrtek 1. srpna v 18 hodin.

 

TAKÉ ČTĚTE: Brozany vyměnily trenéra! Kdo na lavičce nahradil vicemistra Evropy Jiřího Němce?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou