Chceme se rvát o postup, zní ze Zbrojovky

0

Divizi v příštím ročníku okoření účast rezerv Jihlavy a brněnské Zbrojovky. Jak se na sezónu připravují v Brně?

Trenér Richard Dostálek na úterním startu přípravy přivítal 21 hráčů. Jádro týmu tvoří hráči loňské juniorky, doplnění o nováčky z úspěšného dorosteneckého týmu - obránce Žaluda, Gerneše, Papeže, Matulu a Martina Sedláka. S mužstvem dále trénuje navrátilec z hostování v Líšni Dan Jambor či Marek Vintr, který hostoval ve Vyškově. V Brně testují i dva dvacetileté hráče - záložníka Petříka z Hradce a útočníka Fabuše z Trenčína.

 

Prvním herní test si brněnští fotbalisté odbudou v sobotu v Břeclavi. V přípravě je dále čeká Hodonín a béčko Zlína.

 

„Chceme navázat na áčko ze všech možných úhlů, ať už jde o kondici, sílu či taktiku. Aby hráči byli připravení a když si trenér vytáhne kohokoliv k áčku, tak aby svou roli zvládli," poodhalil pro klubový web kouč Dostálek, který je zároveň i asistentem u prvního týmu.

 

Ten zhodnotil i ambice svého týmu. „Byli jsme zařazeni do divize a máme ambice hrát vyšší soutěž, tím je cíl jasně daný. Naše mužstvo má svou kvalitu, fungují v něm vazby a chceme ukázat, že můžeme hrát důstojnou roli a rvát se o postup. Pro to uděláme maximum. Pro kluky to bude velká zkušenost, ale otrkaní už jsou a nějaké zkušenosti mají. Věřím, že to zvládnou,“ doufá Richard Dostálek.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou