HVĚZDY V PRALESE: Varadi táhne Frýdek-Místek do druhé ligy!

0

Varadi opět skóroval! Pacanda s Jarolímem zajistili svým týmům výhry. Petr s Urbánkem schytali debakl!  

Milan Pacanda vstřelil vítěznou branku Blučiny v zápase se Zbýšovem a jeho tým vyhrál těsně 3:2.

 

Adam Varadi proměněnou penaltou pečetil výhru Frýdku-Místku nad Vyškovem. Jeho tým má na dosah postup do druhé ligy. Přinášíme reportáž a ohlasy trenérů!

 

Zbuzany doma nadělily Rakovníku pět branek, z nichž dvě vstřelil Richard Kalod a jednu přidal kapitán Mario Lička. Přinášíme fotogalerii!

 

Marek Jarolím vstřelil vítěznou branku v duelu s Novým Knínem. Jeho Lety, v jejichž brance chytal Radek Sňozík, vyhrály těsně 2:1. 

 

Dřenice vyhrály vysoko 7:1 na hřišti rezervy Luže. K výhře hostí přispěl dvěma brankami Radim Holub

 

Souboj o třetí příčku tabulky Zlínského Krajského přeboru byl k vidění v sobotním odpoledni na provodovském hřišti, kam přijel Brumov. První poločas vyhráli hosté o dvě branky, ve druhém dějství přidali další dvě trefy a uštědřili domácímu celku krutou porážku, u které byli i gólman Radek Petr a středopolař Aleš Urbánek. Ze zápasu máme reportáž a ohlasy!

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Děkujeme za vaše tipy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou