HVĚZDY V PRALESE: Jirouš nastřílel v divizi pět branek!

0

Martin Jirouš se blýskl pěti brankami. David Lafata utrpěl zlomeninu lýtkové kosti! Urbánek s Petrem nezabránili obratu. Pavel Kuka a Lukáš Zelenka se poprvé na jaře trefili! Tomáš Čížek vstřelil dvě branky.

David Lafata má po sezóně. V zápase na hřišti Hluboké Lafata převzal rozehrávku od brankáře, první faul protihráče ještě ustál, ale v poskytnuté výhodě mu zajel pod nohy skluzem další soupeř. Karel Jonáš netrefil míč, zato nohu Davida Lafaty trefil neomylně a na první pohled bylo jasné, že je zle. Diagnóza byla neúprosná. Zlomená lýtková kost. Olešník vyhrál 4:0. Více jsme psali ZDE.

 

Václav Vašíček je ve formě. Tentokrát brankou pomohl k výhře ve šlágru kola s Petřkovicemi. Frýdek-Místek má na čele MSFL stejně bodů jako Líšeň a Kroměříž. Čeká se tak tuhý boj o druhou ligu! Přečtěte si report a ohlas z tábora domácího celku!

 

Poprvé se na jaře trefil Pavel Kuka, který v 86. minutě zajistil remízu Psárům v duelu s béčkem Dobříče.

 

Premiérově se v dresu Mratína trefil Lukáš Zelenka. Ten v 68.minutě proměnil penaltu a pojistil svému týmu výhru v Mochově.

 

V divizi D se trefil Ondřej Šourek, který po rohovém kopu otevřel skóre v krajském derby mezi Polnou a Humpolcem. Domácí i díky brance zkušeného stopera vyhráli 4:1. Na webu najdete report a ohlas domácího kouče!

 

Neuvěřitelný obrat viděli diváci v Provodově. Ve druhém dějství domácí navýšili svůj náskok dokonce na 4:1. V poslední desetiminutovce se ale začaly dít věci. Hosté dokázali srovnat na 4:4. V hektickém závěru zápas rozhodl hostující Tesař a Provodovu tak body utekly mezi prsty. V dresu domácích se představil brankář Radek Petr s Alešem UrbánkemVíce se dočtete v reportu!

 

Ani branka Richarda Dostálka nepomohla Bosonohám v Boskovicích. Domácí v závěru vstřelili dvě branky a zápas otočili ve svůj prospěch.

 

Turnovský odpor definitivně zlomil Tomáš Čížek, který vstřelil dvě branky v krátkém sledu a domácí rázem vedli o tři branky. Mšeno nakonec vyhrálo 6:0.

 

Hvězdou víkendu je čížovský Martin Jirouš, který vstřelil pět branek Jindřichovu Hradci. Jeho tým vyhrál v přestřelce 7:3. Přinášíme report, slova obou trenérů a zajímavou fotogalerii! 

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Děkujeme za vaše tipy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou