Netvořice: Derby hned na začátek jarní části

0

Netvořice: Derby hned na začátek jarní části

 

Jarní část III.třídy skupiny A se blíží. Tým z Netvořic přezimoval na 7. Místě s 19 body(6-1-6).

Ovšem na třetí tým tabulky ztrácí pouhých pět bodů, motivace na druhou polovinu sezony je tedy veliká. Tým nezanedbává přípravu ani v zimě. Mužstvo trénuje dvakrát v týdnu, vždy středy a neděle na uměle zatravněném hřišti. Své první utkání v jarní části odehrají proti největšímu rivalovi Václavicím, utkání začína 21.3. od tří hodin.

 

Netvořice naplánovaly dvě přátelská utkání. 28. února sehráli vyrovnaný zápas s Ratměřicemi, který nakonec ovládli poměrem 5:4, dá se tedy očekávat, že do ofenzivy to jde, ale směrem dozadu mají hráči zřejmě co dohánět. Druhé přátelské utkáni se odehraje 7. března od 14:30, soupeřem Netvořicím bude vévodící celek tabulky Krhanice, které na podzim pouze dvakrát ztratily všechny tři body.

 

 

Hráči mimo tréninky vypomáhají dobrovolníkům s rekonstrukcí klubovny, zázemí šaten a kantýnou, která je přímo na domácím stadionu. Doufejme, že se ambicioznímu týmu z Netvořic povede zabojovat o nejvyšší příčky v  jejich soutěži.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou