NEJ VÍKENDU: Létaly facky, výsledkem byly čtyři červené. Kanonýři víkendu jsou z Pičína a Hrobu

0

 

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DEBAKLY VÍKENDU

15:1 TJ Hrob - FK Bílina B

2:15 TJ Božetice B - FC AL-KO Semice B

1:14 TJ Sokol Srbeč - Sokol Ruda

 

 

KANONÝŘI VÍKENDU – 6 GÓLŮ V ZÁPASE

Vlado Hoshko (Pičín), Josef Lička (Rousínov), Tomáš Kabourek (Letohrad) a Martin Kalál (Hrob) - tito čtyři hráči mají jedno společné, nasázeli totiž o víkendu ve svém zápase hned šest gólů. Králové kanonýrů jsou tak tentokrát hned čtyři. 

 

 

DIVOČINA VÍKENDU

4 ČK

Čtyři červené karty padly v jediném zápase, a to utkání mezi Lipencem a Měcholupy ve IV. třídě na Lounsku. Za vše mohla situace ze závěru utkání, po které dva hráči z obou týmů byli vyloučeni. Létaly facky, udeření soupeře do hrudi, povalení na zem.

 

3 ČK

Tři červené karty pak dostaly o víkendu jen dva týmy České republiky. A to Planá v Jihočeském kraji, kde máme k zápasu zajímavou fotogalerii, report i ohlas k daným karetním situacím.

 

Třikrát tasil rozhodčí červenou pro jeden tým i v zápase Kordárna Velká nad Veličkou - TJ Moravan Lednice v I.A třídě Jihomoravského kraje, domácí dohrávali v osmi lidech. Kordárna rozhodčímu Putnovi na jméno asi dlouho nepřijde...

 

OBRATY A PŘESTŘELKY VÍKENDU

Tři penalty pro domácí nebyly nic platné, tři body brali hosté

Ve zlínské III. třídě měly domácí Doubravy k dispozici hned tři penalty, všechny proměnily, ale ani tím se nenechaly Halenkovice rozhodit a braly tři body po divokém vývoji za výhru 6:5.

 

Nikdy se nevzdávejte. Ani za stavu 1:5

Že se vyplatí bojovat vždy, všude a z každého stavu opět dokázali fotbalisté Černé Vody v zápase okresního přeboru Jeseník. Vápenná se dostala ve druhém poločase do vedení 5:1, domácí se ale nevzdali a čtyřmi góly se na soupeře dotáhli, aby pak ovládli i penaltový rozstřel!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou