NEJ VÍKENDU: Skóre otočeno pěti góly během dvanácti minut. Sudí vyloučil čtyři hráče jednoho týmu. Tři šestigóloví střelci

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DEBAKLY VÍKENDU

16:0 FK Spartak Kaplice - TJ Smrčina Horní Planá (Jihočeský | 1.B třída sk. A) - Takové výsledky obvykle bývají k vidění v nižších soutěžích, ale největší rozdíl ve skóre se tentokrát zrodil v I.B třídě, kde první Kaplice vyškolila poslední Horní Planou.

15:1 TJ Sokol Lenešice B - TJ Sokol Zeměchy (Louny | IV. třída sk. A)

0:10 Štrampouch - Horní Bučice (Kutná Hora | IV. třída sk. A) - největší debakl domácího celku tentokrát odskákal Štrampouch.

 

DIVÁCI

754 diváků TJ Slavia Píšť - Družba Hlavnice (OP Opava)

Tak to je něco! Přes sedm stovek fanoušků na utkání okresního přeboru, to už jsme tu dlouho neměli. Fanoušci hostujícího týmu dokonce vypravili autobus a přispěli k výhře Hlavnice. Ze zápasu máme reportáž, ohlas i fotogalerii.

 

KANONÝŘI VÍKENDU – 6 GÓLŮ V ZÁPASE

Hned trojice fotbalistů dala o víkendu v České republice šest gólů za zápas. Jakub Lesňák se tímto kouskem předvedl v dresu Kaplice, Ondřej Havlas zase pomohl Sokolu Dřísy k demolici Cítova a Jan Kovář "načepoval" šest branek Prazdroji Plzeň.

 

DIVOČINA VÍKENDU

4 ČERVENÉ V ZÁPASE

Tentokrát byly maximem čtyři červené, a pozor, hned ve třech případech!

 

TJ Sokol Horní Lhota - SK Komárov - V tomto zápase schytal všechny čtyři "redky" hostující Komárov. Surový šel ven za surový faul, Tůma po dvou žlutých. Hosté přesto drželi vedení 1:0, v 92. minutě ale sudí proti Komárovu nařídil penaltu a další dva komárovští hráči vyfasovali červenou kartu v 92. minutě po nadávkách sudímu. Penalta byla proměněna, zápas skončil 1:1.

TJ Sokol Bor - TJ Sokol Kšice - Mezi 64. a 89. minutou sudí vyloučil po dvou hráčích na obou stranách.

TJ Kašava - SK Zlín 1931 - I v tomto případě byly karty rozdány rovnoměrně.

 

 

OBRATY A PŘESTŘELKY VÍKENDU

JEŠTĚ V 83. MINUTĚ PROHRÁVALI O ČTYŘI GÓLY. VÝSLEDKEM BYLA REMÍZA!

TJ Sokol Lhota pod Libčany B - TJ Sokol Malšova Lhota B

Neskutečná záležitost v podání rezervy Lhoty pod Libčany. Hosté zvyšovali v 81. minutě na 5:1 a řekli si, že mají hotovo. To se ale přepočítali. Domácí Lhota začala rychle stahovat. 83. minuta - 2:5, 87. minuta - 3:5, 88. minuta - 4:5! Parádní jízdu dokončili domácí gólem z penalty v 90. minutě a béčko Malšovy Lhoty asi ještě doteď nechápe, co že se to vlastně stalo.

 

DOMÁCÍ SE USPOKOJILI VEDENÍM 4:1 PO PŮLI. VÝHRU BRALI HOSTÉ, DALI PĚT GÓLŮ ZA 12 MINUT!

AFK Záběhlice - SK Újezd P-4 C

Tak tohle Záběhlice nezvládly. Nad Újezdem vedly po půli pohodlně 4:1 a byly blízko teprve třetí výhře v sezóně. Újezd během dvanácti minut dal pět gólů a rázem to bylo 5:6. Tímto skóre také zápas skončil.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou