Známe TOP 11 podzimu! Kteří vítězní hráči nasbírali nejvíce hlasů?

0

Fanoušci hlasovali pro své favority ve zveřejněných ideálních sestavách soutěží a naší slavnostní povinností je na startu fotbalového jara ohlásit, jaká jedenáctka fotbalistů, kteří vyhráli hlasování ve své soutěži, nasbírala vůbec nejvíce hlasů! V TOP 11 najdeme zástupce divizní soutěže, ale na druhé straně třeba i hráče, který opanoval hlasování ve III. třídě. Z vítězných hráčů se hned trojice může těšit na ceny od SportFotbal.cz, sledujte nadále náš web, kde brzy zveřejníme losování výherců.

PAVEL BESTA (SK Rakovník, Divize A)

Exbaníkovec obléká dres SK Rakovník. V souboji prohrává jen minimálně, výborně čte hru a je obrovským přínosem na hřišti. Sice ho je vždy slyšet až za hranice areálu, ale na hrací ploše je opravdu cítit. V každém zápase dokazuje, proč je držitelem ligového titulu.

 

ROMAN DURAJKA (FC Náměšť nad Oslavou – Vícenice, Vysočina | Krajský přebor)

 

MICHAL FLÖRING (Frymburk, I.B sk. A Jihočeský kraj)

Důležitá postava Frymburka, zkušený hráč a výborný hlavičkář. Hráč s velikým přehledem, který se těžko odstavuje od míče.

 

MATĚJ HŮLKA (TJ Koněšín, Třebíč | III. třída sk. A)

Brankářský zástupce v sestavě podzimu. V zápasech, ve kterých nastupoval, byl vždy oporou. Jasně nejlepší gólman celé soutěže.

 

VÁCLAV CHROMEČKA (TJ Sokol Dobroslavice, Opava | Okresní přebor)

 

TOMÁŠ KOLOUCH (FC ELSEREMO Brumov, Zlínský | Krajský přebor)

Brumovský obránce dokázal střílet i důležité branky

 

JAN KOVÁŘ (Smíchov, Plzeň - Město | Okresní přebor)

Kovář je pro Smíchov nesmírně důležitým hráčem. Je suverénně nejlepším střelcem soutěže, v 11 zápasech nasázel neskutečných 25 gólů. Do sítě béčka Černic se například trefil hned sedmkrát. Jen slova chvály má pro něho i smíchovský trenér Jiří Sulek. „Je to kluk, který má něco odehráno. Je silný na míči, umí si zachovat ve vápně klidnou hlavu. Herně určitě patří do jiné soutěže a my jsme rádi, že ho tady máme.“

 

MILOŠ MEZERA (Nová Ves, Jindřichův Hradec | III. třída sk. A)

Zkušený stoper Nové Vsi, který se dvakrát stal hráčem kola a svými výkony si vysloužil nominaci do sestavy podzimu, dal i jednu branku.

 

JAKUB MIŽÁR (Úněšov, Plzeňský | 1.B třída sk. A)

Při absenci řady opor nosí dokonce kapitánskou pásku. Mižár je výborným fotbalistou, futsalistou i plážovým fotbalistou a svou univerzálnost využívá i na velkém hřišti. Slova chvály pro něho má i úněšovský trenér Jakub Křehlík. „Stabilními výkony nás táhl celý podzim.“  (poznámka: v sestavě soutěže došlo k opravě vítězného hráče vzhledem k odečtu neplatných hlasů, odeslaných proti podmínkám hlasování fotbalunas.cz)

 

MARTIN ŘEZNÍČEK (Jankov B České Budějovice | Okresní přebor)

Trojnásobný hráč zápasu, na podzim se třikrát prosadil střelecky. „ I když to není typický záložník, celou svou kariéru hrával na stoperu nebo předstoperu, u nás v béčku nám pomáhá i jako záložník. Je to kluk, který prošel mládežnickými celky Dynama a v Jankově vykopal a hrál divizi. Skvělý parťák, na hřišti nevynechá jediný souboj, má výborný přehled ve hře,  dokáže kluky motivovat a poradit jim. Když je třeba, zvýší hlas, ale slušně a kluci to berou. Když nastoupí je to vůdčí osobnost našeho týmu a od jeho výkonu se odvíjí i výkon týmu. Na podzim nám pomohl i střelecky, když se prosadil třikrát.  Je radost mít v týmu takového hráče,“ okomentoval Řezníčkův podzim spoluhráč Kudláček. (poznámka: v sestavě soutěže došlo k opravě vítězného hráče vzhledem k odečtu neplatných hlasů, odeslaných proti podmínkám hlasování fotbalunas.cz)

 

JAKUB SWIECH (SFC Opava "B", Divize E)

Jasná jistota defenzívy týmu, který se v posledním podzimním kole propracoval do čela tabulky. Jako bonus vstřelil i dvě branky svého mužstva. (poznámka: v sestavě soutěže došlo k opravě vítězného hráče vzhledem k odečtu neplatných hlasů, odeslaných proti podmínkám hlasování fotbalunas.cz)

 

Upozornění: Pořadí TOP 11 je uvedeno abecedně, nikoliv podle absolutního počtu hlasů


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou