Dobřejovice se chystají na jaro i se dvojicí zahraničních posil

0

Dvanáctý tým průběžné tabulky okresního přeboru Praha-východ zahájil přípravu v sobotu 26. ledna. 

Tréninky jsou zatím zaměřené zejména na nabírání fyzické kondice. Pravidelně v úterý a čtvrtek hráči běhají v terénu a v pátek využívají tělocvičnu.

 

Pro zpestření přípravy si fotbalisté Dobřejovic občas místo čtvrtečního tréninku zahrají nějaký jiný sport, jako například squash. Od začátku února se příprava bude odehrávat už jen na umělé trávě a v hale.

 

V Dobřejovicích se potýkají s nedostatkem hráčů, a tak často musí doplňovat sestavu o hráče B týmu. V zimním období kádr zatím neopustil žádný fotbalista. Naopak A tým hlásí dvě exotické posily. S týmem zahájili přípravu dva hráči vietnamského původu (oba ročník 1992), kteří v klubu již dříve působili. V klubu si od nich dost slibují. Zástupce kapitána a zároveň trenér mladších žáků Vítězslav Poustecký na jejich adresu vyjádřil velmi kladně: ,,Je potřeba říct, že oba dva jsou ve skvělé fyzické kondici a určitě pro tým budou velkým přínosem."

 

Dobřejovice se budou chtít kvalitně připravit na náročnou jarní část, kdy je zřejmě čeká tuhý boj o záchranu. Realizační tým chce v probíhající ročníku kádr stabilizovat a doufá, že se hráčům budou vyhýbat zranění, která je limitovala v podzimní části. 

 

Autor: František Moláček


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou