FOTO: V tradičním silvestrovském derby tentokrát uspěla Sparta. Za tu nastoupil i Lafata

0

Ani rok 2018 nemohl skončit jinak, než měřením sil pražských "S". Na umělce v Edenu tentokrát byla šťastnější Sparta. Na akci nechyběl fotograf Antonín Vydra.

Hráči nad 35 let

Slavia - Sparta 5:6 (1:3)

Branky: 9., 38. z pen., 40. a 48. Skácel, 41. Ulich - 4. a 50. z pen. Lafata, 24. a 41. Koloušek, 15. Stracený, 34. Matějovský.

Slavia: Winter - Bílek, Černý, L. Došek, Hrdlička, Hunal, Martin Hyský, Kalivoda, M. Lička, Müller, Pešír, Piták, Skácel, Ulich.

Sparta: Bičík - Čížek, Flachbart, Fukal, Hübschman, Jun, Koloušek, Lafata, Marek Matějovský, Novotný, Stracený, Zelenka Šírl.

 

Hráči nad 45 let

Slavia Praha - Sparta Praha 5:5 (2:4)

Branky: 12., 34. obě z pen. a 37. Kozel, 22. Jeslínek, 16. Řehák - 1. Trval, 6. Vrabec, 15. Zítka, 17. Budka z pen., 38. Kincl.

Slavia: Bureš - Janoušek, Jeslínek, Jindráček, Kozel, Kuka, Mareš, Medynský, Řehák, Šilhavý, Šimůnek, Veselý, Zákostelský.

Sparta: Blažek - Bažant, Denk, Horňák, J. Jarolím, Kincl, Vratislav Lokvenc, Margolius, Trval, Vrabec, Zítka, Budka.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou