Danihelka končí ve Velké Bíteši!

0

Libor Danihelka končí své angažmá ve Velké Bíteši po deseti zápasech.

"K dnešnímu dni jsme vzájemnou dohodou ukončili spolupráci s trenérem Liborem Danihelkou. Mužstvo dočasně přebírá sportovní manažer klubu Jiří Mika. Panu Danihelkovi děkujeme za působení v klubu a přejeme mu mnoho štěstí nejen ve sportovním, ale i v osobním životě," informují webové stránky fotbalového klubu z Velké Bíteše.

 

Velká Bíteš se po pěti kolech vyhřívala na předních místech tabulky. V dalších pěti zápasech však bítěšští brali pouze dva body a propadli se do horší poloviny tabulky, což neodpovídá ambicím po letních investicích do kádru. V klubu se tak opakuje situace z minulé sezony, kdy v probíhající sezoně přebral žezlo po trenérovi Havránkovi taktéž sportovní manažer Jiří Mika. Uvidíme na jak dlouho. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou