NEJ VÍKENDU: Šest červených karet v závěru zápasu? To je zlínský okresní přebor!

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DIVOČINA VÍKENDU - 6 ČERVENÝCH KARET, 14 ŽLUTÝCH KARET

 

Červenalo se ve zlínském okresním přeboru, kde sudí Kadlčák hned šestkrát vytáhl rudý kartónek. V utkání mezi Návojnou a Mysločovicemi padly všechny červené karty až po 77. minutě. Polovina karet padla bez předchozího napomínání. Ve výčtu trestů stojí: kritika rozhodčího, zatáhnutí ležícího soupeře za vlasy, udeření soupeře v přerušené hře, kopnutí do stehna nebo násilné podražení soupeře. Diváci se tak rozhodně nenudili. Viděli totiž i osm branek a penaltový rozstřel.

 

Sudí Bubanec rozehrál žlutý koncert v zápase mezi Předbojem a Brandýsem nad Labem. Přitom v prvním poločase padly jen tři žluté karty. Ve druhém jich však přidal dalších jedenáct, a tak se skóre zastavilo na čísle čtrnáct. K tomu přidal i tři červené karty.

 

PŘESTŘELKY A OBRATY VÍKENDU

 

Lokomotiva České Velenice v zápase s Novou Bystřicí prohrávala po přestávce 1:3. V 69. minutě už domácí vedli 5:3. Nakonec však dostali dvě branky v závěru zápasu a zrodila se remíza 5:5. Ze zápasu vám přinášíme report.

 

DEBAKLY VÍKENDU

 

14:0 (7:0) Sparta Řevničov – Slavoj Chrášťany. Hosté se trápí, ale takový debakl nikdo nečekal. Ze zápasu máme report i fotogalerii.

 

14:0 (9:0) SK Chvalovice – TJ Sokol Blížkovice B. Oba týmy před zápasem dělilo v tabulce jen pět bodů. 111 diváků tak nevěřilo svým očím.

 

1:28 (0:13) Football Club Prosex – Prague Raptors Football Club. Zahraniční fotbalisté v týmu Raptors mají po čtyřech kolech plný počet bodů se skóre 56:1. Týmy v pražské třetí třídě se mají na co těšit…

 

 

KANONÝR VÍKENDU – 7 branek

 

Lukáš Jelínek z Pikovic přispěl sedmi brankami k výhře svého týmu nad soupeřem z kamenného Přívozu. Jeho tým vyhrál 9:4 (5:1).

 

Sedm branek vstřelili i Ivan Šimčík ze Strunkovic a El Mokhtary Younes z Raptors. Jejich týmy však vyhrály mnohem vyšším rozdílem.

 

DIVÁCI - 425

 

Ze všech čtyř nejnavštěvovanějších zápasů máme reporty.

 

425 – Velké Meziříčí – FC Odra Petřkovice (MSFL)

400 – SK Slaný – SK Lhota (Středočeský KP)

372 - MFK Frýdek-Místek – SK Spartak Hulín (MSFL)

350 – SK Baník Libušín – SK Hřebeč (Středočeský KP)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou