Hráčem 18. kola se stal opět hráč FC Chyšky, konkrétně Jiří Barda!

0

Po celé úterý jste mohli hlasovat o Hráče 18. kola, a my vám nyní přináše výsledky. Na třetím místě se umístil dvougólový Tomáš Maňák, stejně branek vsítil i stříbrný Aleš Purman. A vítězem našeho druhého hlasování se stal opět hráč FC Chyšky, tenokrát Jiří Barda! S vítězem vám ve čtvrtek přineseme rozhovor.

1. místo JIŘÍ BARDA (FC Chyšky) 68%

Minulý týden se hráčem kola stal Tadeáš Vaverka z FC Chyšky, jenž připravil gól Jiřímu Bardovi. I tentokrát to bylo stejné, ale nominován byl právě obránce Jiří Barda. Aktuálně dvanáctý tým tabulky v nedělním zápase vyhrál proti Záhoří 2:1, přičemž vítěz hlasování vstřelil vítězný gól po tom, co pohotově dorazil střelu Vaverky, která skončila na tyči. Vítěznou branku Jiří Barda vstřelil i v minulém kole a je tak jeden z tahounů svého týmu, jenž bojuje o záchranu. Barda vyhrál z celkem jasným náskokem, hlasovalo pro něj 68% čtenářů.

 

2. místo ALEŠ PURMAN (SK KAVAS Větrovy) 13%

Větrovský záložník dostal od váš čtenářů 13% hlasů, a to za své dvě trefy v přímém souboji o druhou pozici. Z toho jeden gól vsítil Purman z penalty. Větrovy na hřišti Mladé Vožice vyhrály 4:3 a aktuálně se tak přiblížily vedoucí Jistebnici na rozdíl šesti bodů, ovšem KAVAS má ještě zápas k dobru.

 

3. místo TOMÁŠ MAŇÁK (1.FC Jistebnice) 8%

Bronzovou příčku obsadil Jistebnický Tomáš Maňák. Obránce vedoucího celku vstřelil úvodní dva góly svého celku v domácícm zápase se Sepekovem, který nakonec dopadl 4:0. Maňákův tým tak po dvou zápasech naplno bodoval a upevnil si vedení v čele tabulky.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou