III. třída-zasloužená výhra univerzála Libče Ullricha

0

V dalším hlasování o hráče kola III. třídy fanoušci rozhodli, že vítězem bude mladý ofenzivní záložník týmu Jiskra Libeč Martin Ullrich.

Pod vítězství tohoto univerzála se podepsal především týmový výkon Libče, která na svém hřišti rozmetala Libotov 6:1 a právě Ullrich se na výhře podílel jednou brankou a dvěma asistencemi. První místo si zajistil ziskem 50% hlasů. Následován je duem Volanovských borců, brankářem Tomášem Trailinem a veteránem záložní řady Vladimírem Holubcem. Ti se podepsali pod důležitou výhru svého týmu v přímém souboji o druhé místo tabulky na půdě Bílé Třemešné. Vítězi náleží gratulace a přání dalších skvělých výkonů v budoucích zápasech. Rozhovor s hvězdou kola přineseme již zítra.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou