Hodnocení sezóny: FK KNĚŽEVES

0

Kněževes hrála do posledního kola o první místo ve vzájemném souboji s Lužnou, která v závěru zápas otočila a vyhrála jak utkání, tak celou soutěž. Na spokojenost či nespokojenost a na celkový pohled jsme se ptali Radka Vaníčka, hráče kněževského FK.

,,Po uplynulé sezóně převládá spokojenost. Hráli jsme o čelo až do posledního utkání. Nakonec jsme sice skončili čtvrtí, ale koho to štve? Postupové ambice jsme neměli, důležité pro nás bylo prát se o co nejlepší umístění, předvádět pohledný fotbal, být důstojným soupeřem a hlavně se fotbalem bavit. Což se nám povedlo a úkol do sezóny jsme splnili," neskrýval Radek spokojenost.   ,,V celé sezoně jsme více méně předváděli rovnoměrné výkony a většinu soupeřů přehrávali. Občas nastal nějaký výpadek nebo "odklon" štěstí a my odcházeli s hlavou sklopenou. V podstatě celou sezónu nás trápí koncovka, jsme vynikajicí ve vytvoření si šance, ale máme žalostnou koncovku, to nás trápí nejvíce. Pocítili jsme to snad v každém zápase a především v prvních dvou jarních zápasech a také v zápase s Olympií, když vysledek 3:1 pro Olympii hovoří jasně pro domácí, ale hra tomu neodpovídala. Tato 3 utkání rozhodla o našem konečném umístění, ale jsme o 3 body za Lužnou, rvali jsme se do posledního kola a určitě musíme být s uplynulou sezonou spokojení", konstatoval kněževeský záložník.     ,,Poslední kolo bylo pro nás pro všechny velkým zážitkem a takovou třešničkou v závěřu sezony za odměnu. Hrálo se opravdu o všechno a věřím, že oba týmy na hřiště poslali to nejlepší, co měli a tomu také odpovídala hra. Hrálo se před zajímavou diváckou kulisou, z mého pohledu to bylo nádherné utkání pro všechny zúčastněné," připomenul hrdý otec dvou dětí poslední zápas sezóny.   ,,Nicméně stará sezóna je za námi, všichni začínáme s novým štítem. Do nové sezony si opět nedáváme žádné velké ambice, chceme se fotbalem hlavně bavit. Své působení se u nás rozhodl ukončit Pavel Kollár, který se rozhodl přestoupit do dresu Baníku Lubná. Jeho kroky chápeme a děkujeme mu za práci, kterou pro nás odvedl. Dalším na odchodu je Honza Vrábík, který neodolal dlouholetému vábení Tatranu Rakovník a nejspíše bude hájit jeho barvy. Oba odchody jsou pro nás citelným oslabením obrany, ale jejich kroky respektujeme. Trénovat jsme začali poslední týden v červenci 3x v týdnu. Snažíme se zapojit pozůstalé kluky z dorostu, kteří zůstali u B týmu a jednáme o nových příchodech. Zatím nic určitého," dodal na závěr dotázaný.   Před novou sezónou se tak nabízí otázka, jak zvládne Kněževes odchod dvou zkušených hráčů, zejména pak Honzy Vrábíka, který byl nejen lídrem defenzivy, ale celého týmu. To vše nám řekne první kolo a zápas v Lišanech.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou