Tohle nikdo nečekal, hráči kola jsou tentokrát dva

0

V rámci ankety o hráče kola mohli diváci opět hlasovat pro svého favorita od pondělního poledne do úterní půlnoci. Vybírání mezi nejlepšími hráči kola dozajista nebylo pro diváky nejsnažší. Do ideální jedenáctky se dostali mnozí skvělý hráči, kteří podali o víkendu solidní výkon. Definitivní výsledek však přesto asi nikdo nečekal. Nejsympatičtější výkon podle čtanářů totiž o víkendu nepodal pouze jeden hráč, ale dva. A těmi jsou Miloslav Jedlička a Karel Pták, útočníci Sokolu Stráž. Jejich nejnebezpečnějším pronásledovatelem byl obránce z Konstantinových Lázní, Pavel Rašín.

Miloslav Jedlička (Sokol Stráž) je zatím asi největší hvězdou celé soutěže. Naši anketu o hráče kola totiž ovládl už podruhé v řadě. Je ve skvělé formě a navíc střelecké pohodě. Pojďme si také připomenout, z jakého důvodu ho tak vysoko vidíme i tentokrát. Útočník Stráže se stal totiž jednoznačně hvězdou víkendového utkání, když do sítě Erpužic dostal míč hned čtyřikrát. Více si myslím, že ani není nutné dodávat. Soupeři se mohou z jeho rostoucí formy pouze strachovat. 

 

Tentokrát se však o své žezlo pro hvězdu týdne musel Jedlička podělit, vítězných 34% totiž nedostal jako jediný. V utkání proti Erpužicím totiž nebyl rozhodně jediným velmi kvalitním útočníkem. Sokol Stráž se totiž nepyšní poze jednou takovouto perlou. Karel Pták (Sokol Stráž) s Miloslavem Jedličkou jsou totiž ve strážském útoku jako dvojčata. Perfektně si rozumí a rozeberou téměř každou defenzivu. Pták byl v tomto utkání spíše v roli toho, který branky připravuje, což vyžaduje často daleko více práce, než dostat míč do sítě a on si v tom vedl skvěle. Avšak to neznamená, že sám Erpužického gólmana nepokořil, to se mu totiž podařilo hned dvakrát.

 

Vydařené utkání za sebou má také Pavel Rašín (Sokol Konstantinovy Lázně). Ten si za svůj výkon od diváků vysloužil 17 procent hlasů, což mu s přehledem stačilo na třetí příčku. Tento obránce se svou defenzivou, v utkání proti Třemešné, soupeřovu ofenzivní snahu dokonale eliminoval. A aby to nebylo málo, na vítězství Lázní 4:1, se podílel také dvěma trefami do sítě Třemešné. Obránce má tak za sebou velmi vydařený zápas, ve kterém byl asi hlavní pilířem a strůjcem lázeňského úspěchu. 

 

Všem vítězům bychom na závěr ještě jednou rádi pogratulovali a popřáli mnoho štěstí do dalších utkání!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou