Hodnocení sezóny: OLYMPIE RAKOVNÍK

0

Suverénně nejlépe střílející celek soutěže pod vedením Antonína Sýkory bojoval do posledního kola o obhajobu titulu, která se ale nekonala. Nakonec z toho bylo druhé místo, ale i to musí být důvod ke spokojenosti.

"V rozhovoru před začátkem soutěže jsem dostal otázku, s jakým umístěním bych byl spokojen na konci sezony a já řekl, že bych bral místo na bedně. Většina lidí tomu nevěřila, ale já svému týmu ano. Vždycky je těžké titul obhájit. Tréninková morálka nebyla taková jako po postupu, kdy jsme soutěž vyhráli a to se projevilo v celkové bilanci. Své určitě zapříčinilo i to, že 3 zápasy nám chytal hráč z pole Martin Němec, ale hlavně domácí prohra s SK Lány, které v té době měli 0 bodů. Další příčinu vidím v zápasech, kde jsme měli jasně navrch (Jesenice a Kněževes), ale vyšli jsme bodově naprázdno. Ale i tak jsme se sezonou velmi spokojeni, loni první, letos druzí... Na to, jaký máme věkový průměr mužstva, myslím dost dobré. Z jednotlivců bych nechtěl nikoho vyzdvihovat, každý si uhrál své, i když jsem samozřejmě od některých hráčů čekal víc, jak v tréninkové morálce, tak v soutěžních zápasech. Jinak hodnotím sezónu celkově jako úspěšnou, i když tam rezervy samozřemě byly, ale o titul jsme hráli až do posledního kola," shrnul povedenou sezónu lodivod Olympie Antonín Sýkora.

 

Statistiky:

 

2. místo, 57 bodů (konečná tabulka ZDE)

Nejlépe střílející tým - 93 branek!

Nejvíce vítězství - 19x

Žádná remíza

Nejvyšší výhra - 2. kolo 9:0 se Senomaty, 10. kolo 10:2 s Janovem

Nejvyšší prohra - 12. kolo 7:2 v Zavidově

Nejlepší střelec - Jakub Číhař 43 gólů (nejlepší střelec soutěže)

Čistá konta - 6x

Nejvíce žlutých karet - Zdeněk Špimr, Pavel Klátil a Jakub Číhař (všichni 5x)

Nejvíce červených karet - Petr Šíma a Stanislav Rous (oba 1x)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou