FOTO: JAMO Cup 2016 za námi

0

Další ročník Jamo Cupu, tradičního turnaje v malé kopané, zná svého vítěze, kterým se stal tým FC Šnorchl. V následujícím článku se dozvíte pořadí na předních místech, můžete si také přečíst rozhovor s domácím hráčem Janem Mazánkem a prohlednout fotogalerii z turnaje.

  JAMO CUP 2016

- Hráno 30.7.2016 v Dražkovicích

- Celková účast 15 týmů ( 3 skupiny na 3 hřištích )

- Ve finále zvítězil tým FC Šnorchl nad domácím SK Dražkovice v poměru 3:0

- nejužitečnějším hráčem byl vyhlášen brankář Petr Lichtner z Dražkovic

 

Konečné pořadí na předních místech:

1. FC Šnorchl

2. SK Dražkovice

3. B-Team

 

Poděkování patří všem zúčastněným týmům!

 

 

Rozhovor s Janem Mazánkem, hráčem SK Dražkovice

 

JAMO Cup 2016 za námi a pro SKD opět umístění na bedně. Jste spokojeni s druhým místem?

Jak se to vezme. Vzhledem k tomu, ze jsme skončili na druhém místě potřetí za sebou, tak už bychom chtěli víc, ale zase to ukazuje, ze ty finalové účasti nejsou náhodné, za což jsme rádi.

 

Jaká byla tento rok konkurence v porovnání s předchozími ročníky?

Konkurence nebyla špatná. Hlavně vítězný tým byl velmi kvalitní a běhavý, což kluci ukázali ve finale. Chybel nám akorát tým Šup ho tam, se kterým tradičně svádíme slušné souboje. 

 

Hřiště dostalo na podzim závlahový systém, bylo to znát na kvalitě povrchu?

No, loni to vypadalo opravdu hrozěn při těch vedrech, trávnik byl úplně vyprahlý a žlutý. Letos to bylo již o něco lepší, ale hřiště čeká ještě dlouhá cesta k tomu, co si představujeme.

 

Kromě poháru si SKD odnesly také cenu pro nejužitečnějšího hráče turnaje. Dostal ji golman Petr Lichtner, který se vrátil do sestavy po tom, co vynechal přípravný turnaj na Horním Bradle. Zdá se, že naskočil do nové sezony v perfektní formě. Bude opět oporou SKD?

Petra v minulém týdnu limitovala práce. Nicméně vždy pro nás odvede dobrý výkon a jak říkáš, je to naše velká opora. Doufejme, že mu bude zdraví nadále dobře sloužit a bude nám k dispozici.

 

Jaké jsou cíle pro nadcházející sezonu v SKD a jaký je cíl pro JAMO Cup 2017?

Cíl je hrát opět nahoře a předvádět dobrý fotbal. A pokud bychom konečně chytili formu už na podzim, tak bychom se mohli poprat i o ten postup. Je to jen na nás, začátek bude stěžejní a pak se uvidí. A JAMO Cup 2017? Člověk by se měl chtít pořád posouvat, takže asi první flek:-). Pro nás je to hlavně součást přípravy a zpestření, sranda, pohodička a pivínko.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou