Foto: Zavidov v generálce na novou sezónu těsně porazil Žihli

0

V generálce na I. A třídu změřili fotbalisté Zavidova síly s účastníkem stejné soutěže, ale Plzeňského kraje. V dresu hostů nechyběli například hrající trenér Robert Otcovský nebo na Rakovnicku dobře známý Josef Růžička, kterého si diváci mohou pamatovat z dresu místního SK.

 

FC 05 Zavidov - Slavoj Žihle 2:1 (1:0)

O vítězství Zavidova rozhodli svými góly Josef Klouček a Tomáš Korčák.  Za stavu 1:1 navíc neproměnil Jakub Jančařík pokutový kop. 

 

Pro Slavoj to byla druhá prohra v připravném období.Minulý týden žihelští fotbalisté podlehli Rapidu Plzeň 0:2.

 

Zavidov si naopak připsal další výhru, když minulý týden snadno přehrál Kralovice 5:2 po brankách Šímy, Poláka (2x), Jančaříka a Hvězdy. Účastník plzeňské 1.A třídy ovšem dorazil prakticky s B-týmem, kterému vypomohli dva hráči prvního mužstva. Za Kralovice se trefil dvakrát Růžek, pro kterého to byl sladký návrat na trávníky po dlouhodobém zranění kontníku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou