Příští víkend to opět vypukne. A jaké změny jsou ve složení týmů v DIVIZI E?

0

A je to tady. Příští víkend se opět naplno rozjedou soutěžní utkání DIVIZE E. Věříme, že to opět bude hodně zajímavé a to i proto, že do naší soutěže přibyla hned pětice nových týmů.

A nyní kluby, které oproti minulé sezóně, už divizi E hrát nebudou. FC ODRA PETŘKOVICE, která postoupila do MSFL. FK KRNOV sestoupil do moravskoslezského krajského přeboru. FC VSETÍN  sestoupil do zlínského krajského přeboru. Týmy FC ELSEREMO BRUMOV a FC TVD SLAVIČÍN byly přesunuty do divize D.

 

A kdo nyní bude nové hrát DIVIZI E. Z moravskoslezského krajského přeboru k nám postoupilo mužstvo SC PUSTÁ POLOM a z krajského přeboru olomouckého kraje je to tým FK JESENÍK. Z divize D k nám byly přiřazeny hned tři týmy: 1. FC VIKTORIA PŘEROV, FK KOZLOVICE, FK ŠUMPERK.

 

 

Všechny nové týmy průběžně představíme. 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou