V prvním finále okresního poháru dala Dobříš B za půlhodiny pět gólů Dublovicím

0

Když po osmi minutách vedli fotbalisté dobříšské rezervy v prvním finále okresního poháru nad Dublovicemi o tři branky, hosté byli na odpis. A po půlhodině za stavu 5:0 se zdálo, že je o držiteli trofeje rozhodnuto, jenže domácí polevili a soupeř dvěma góly odmítl udělat z domácí odvety (8. června) jen formální záležitost. 

Když hrstka diváků v hledišti stadionu V Lipkách viděla, v jakém složení domácí do pohárového finále nastupují, měla o vítězi jasno. Dobříšská rezerva se totiž pořádně nazbrojila, když se v její jedenáctce objevilo hned několik opor prvního mužstva, které od začátku úřadovaly. Po centru Šraina otevřel ve 3. minutě skóre Junek, po další asistencí Šraina se prosadil Talůžek a drtivý nástup domácích korunoval Horáček. Běžela osmá minuta a na světelné tabuli svítil stav 3:0. Hráči Dobříše ani poté nepolevili, jenže v koncovce už nebyli tak přesní jako v úvodu, a tak se na další gól čekalo do 27. minuty, kdy se trefil Mann. Za dvě minuty jásali domácí znovu, na konci pohledné kombinace byla gólová tečka Gregora. Pětibrankový náskok domácí ukolébal, a když ve 34. minutě snížil kapitán soupeře Lomoz, osmělili se i hosté. Od té doby se hrál vyrovnaný fotbal a oba týmy zahodily několik šancí. Skórovat se podařilo už jen dublovickému Martinů Vondrákovi, který v 57. minutě proměnil penaltu. Branky: 3.Junek, 5.Talůžek, 8.Horáček, 27.Mann, 29.Gregor – 34.Lomoz, 57.Vondrák (p). Rozhodčí: Schořovský. ŽK: Talůžek – Tesárek. Diváků: 60.  Dobříš B: Souček – Kozohorský(46.M.Liška), Karásek, Talůžek, Horáček – Suchan(23.J.Máša), Gregor, Š.Kuchař(65.Řechka), Šrain – Junek, Mann. Dublovice: Ješuta – Burian, Čejda, Bém, Vystyd(53.Rozvoral) –  Ballon, Mart.Vondrák, Mich.Vondrák,Tesárek  – Jelínek,  Lomoz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou