Fotbalunas.cz vyhlíží první narozeniny. Popřej mu a můžeš jet na AC Milan vs AS Řím

0

Portál fotbalunas.cz slaví 10.4.2016 své první výročí. Popřej mu originálním fotbalovým videem a můžeš vyhrát vstupenky na zápas italské Serie A mezi AC Milán a AS Řím.

Ano, je to tak. V neděli 10.4.2016 to bude přesně rok, co byl oficiálně spuštěn portál fotbalunas.cz. Ty můžeš slavit s ním a dokonce vyhrát dvě vstupenky na italskou Serii A. Popřej portálu svým originálním fotbalovým videem a vstupenky na zápas italské Serie A mezi AC Milán a AS Řím mohou být tvé.

 

Co proto musíš udělat?

 

Natoč video z fotbalového prostředí, které bude mít aspoň 30s, kde popřeješ portálu k jeho prvním narozeninám a dej ho na nějaké úložiště a odkaz pošli ho na info@fotbalunas.cz. Vybereme ty nejoriginálnější a v pondělí 11.4.2016 je nahrajeme na náš youtube kanál. Vyhrává video, které bude mít nejvíce palců nahoře. Možnost lajkovat videa bude až do půlnoci 30.4.2016. Vítěz získá díky partnerovi fotbaltour.cz dvě vstupenky na AC Milán – AS Řím, hraného 15.5.2016 a užije si atmosféru legendárního San Sira, které letos hostí i finále Ligy mistrů.

 

Tak neváhej, natoč a pošli video. Pokud se dostane do užšího výběru, pak ho nezapomeň sdílet svým kamarádům, spoluhráčům, přátelům, prostě všem, kteří tě podpoří svým palcem. Sleduj youtube fotbalunas.cz

Videa je možné posílat do půlnoci 10.4.2016. Hlasovat pak od 11.4.2016 do půlnoci 30.4.2016. Autor videa musí být zároveň odběratelem youtube kanálu fotbalunas.cz. Při rovnosti lajků rozhoduje dříve zaslaný email.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou