Ve víkendové přípravě se urodily překvapivé výsledky

0

Na umělce Tatranu padaly v neděli góly. V Lišanech sice tolik branek nepadlo, ale výsledek byl také překvapivý.

Aktualita: Traverzáře posiluje Jakub Hamouz

Víkend přinesl několik přátelských utkání, v neděli 13. března sehrál tým Sokol Janov přípravný zápas s mužstvem Chmel Mutějovice na umělce Tatranu. Zápas skončil jasným vítězstvím Mutějovic 4:0. Sám Janov uznal, že výsledek byl zasloužený, protože Mutějovičtí byli jasně lepší jak po fyzické, tak i po technické stránce.

 

Městečko dostalo pět gólů od Traverzářů

Druhé nedělní utkání se konalo rovněž na hřišti Tatranu v Rakovníku. Ihned po tom, co opustili herní plochu hráči Janova a Mutějovic, je vystřídaly týmy SK Ohnivec Městečko a FK Hředle. Obě družstva nastoupily v nekompletních sestavách, pro Hředle to ale bylo menší překážkou a tak překvapivě tým I.B třídy přehrály. První poločas skončil po dvou brankách Denise Bechnera a jedné hlavičky Jiřího Urbana 2:1. Pár minut po začátku druhé půle  Bechner dokončil svůj hattrick a posunul Traverzu do vedení 3:1. Krásné sólo, které bohužel neskončilo úspěšně, předvedl přes polovinu hřiště Vitner, další dobrou příležitost měl Pelc, ale skóre se změnil až díky Vodrážkovi. Ohnivci odpověděli střelou Petra Šnídla, který snížil na 4:2, ale deset minut před koncem potvrdil překvapivou výhru Jan Sláma a zpečetil jasné vítězství 5:2.

Lubná si odvezla překvapivě výhru z Lišan

Další přípravné utkání se hrálo v Lišanech, kde domácí přivítali Baník Lubná, který je na druhém místě ve III. třídě.  Tým Lišan bohužel nemohl nastoupit v kompletní sestavě, protože se potýká s velkou marodkou, což hrálo do karet hostům. Lubná ovšem předvedla, že je lepší herně, dobře kombinovala a výkon na hřišti měl hlavu i patu. Lišany několikrát v bráně zachránil Zdeněk Řepka a první gól nakonec padl do sítě za brankářem hostí, kterého překonal Lukáš Řepka. Lubenští ale do pěti minut vyrovnali na 1:1. Za dalších pět minut Lubná skóre otočila, když se Filip Štědronský na malém vápně obětavě vložil do střílené přihrávky a nešťastně trefil míč do vlastní brány, 1:2. Druhá půlka zápasu byla bohatá už jen na šance, za domácí se snažili postupně vyrovnat Jakub Feher, Jakub Hamouz a Radek Žalud, ale ani jeden z tria neuspěl. Hosté zahrozili také několikrát, ale neproměněné šance je nakonec mrzely o něco méně než domácí, protože těsné vedení už do konce zápasu udrželi. I v tomto zápase tedy překvapivě prohrál papírově slabší tým.

 

Hředle hlasí posilu do zadních řad

Novou tváří v zelenobílém se stal Jakub Hamouz, který přichází na hostování z SK Rakovník. Jakub, který prošel v kariéře týmy SK Rakovník, FC 05 Zavidov a FC Přední Kopanina, by měl být výraznou posilou do obrany. 

 

Nadcházející přátelská utkání 19. března

FK Kněževes - Olympie Rakovník (Pohár OFS)

od 15.00 hodin

Lužná - SKR B (Pohár OFS)

od 15.00 hodin

SK Lišany - So. Kroučová

od 16.00 hodin - hřiště SK Lišany


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou