O spokojenosti nemůže být zatím ani řeč, burcuje Michal Štícha

0

Hráč týmu Český Lev Kolešovice nám prozradil podrobnosti o průběhu přípravy na druhou část sezóny. Rozdíl šestnácti bodů na lídra tabulky mají hráči rozhodně v plánu snížit.

„První polovina sezóny dopadla hodně za očekáváním. Málo který zápas jsme odehráli v kompletním složení“, okomentoval podzimní část Michal Štícha. Kolešovicím se nedařilo především střelecky. Po loňském pátem místě zatím nemůže být se současným umístěním i bodovým ziskem o spokojenosti kolešovických hráčů ani řeč. Přestože Český Lev Kolešovice nezískal v tomto utkání ani bod, považují za nejlepší výkon určitě zápas proti Olympii Rakovník, kdy i soupeř přiznal, že na podzim proti lepšímu týmu nehrál. Dobrý herní projev tým předvedl také na Olešné.

„Paradoxně nejhorší výkon jsme podali při vítězném utkání na Lánech. První poločas ještě snesl nějaké měřítko, druhý poločas ale neměl z naší strany absolutně nic společného s fotbalem. Další hrozný výkon jsme podali v domácím prostředí s Lužnou. Pochvalu za podzimní výkony zaslouží především brankář Herink, ten mnohdy držel naše naděje na dobrý výsledek. Dále pak určitě nestárnoucí Jarda Kovář, ten hraje pořád na hodně vysoké úrovni a řadí se mezi naše nejlepší hráče“, shrnul klady a zápory podzimu Michal Štícha. Slabinou je v Kolešovicích letos hlavně už zmíněná ofenzíva - jak příprava šancí, tak jejich proměňování. Vylepšení útočných dovedností bylo proto jistě v rámci končící zimní pauzy ožehavým tématem. Kolešovicím také chybí dlouhodobě i klasický střední záložník, který by byl motorem týmu a tvořil hru. Naopak kolešovičtí lvi kvitují, že disponují B-týmem, protože jinak by A-tým mnohdy ani nemohl nastoupit, nebo hráči v zápase střídat."Snaha je především o to, aby hráči, kteří nehrají, případne spíše střídají za A-tým, dostali prostor v B-týmu. Ovšem díky horší docházce, zraněním nebo trestům musí někteří hráči odehrát i dvě utkání za víkend." popsal nám symbiózu obou mužstev Michal.

 

S přípravou Kolešovice začaly v polovině ledna a tréninky probíhají dvakrát v týdnu. V únoru hráči absolvovali krátké soustředění ve vlastním areálu a sehráli zatím tři přípravné zápasy (v. Roztoky 3:3, v. Rynholec 1:3 a v. Chrášťany 2:0). Tým čeká 19. března na UMT v Rynholci generálka před zahájením mistrovských soutěží proti Slavoji Zvoleněves. "Hostování skončilo Václavu Zuskovi v Městečku, ale Městečko má zájem o jeho prodloužení i pro jarní část. Zatím se o tom jedná. Na půl roku prodloužil Český Lev hostování Karlu Krumhanzlovi v Lužné. Cíle do jarní části soutěže jsou v naší situaci především zlepšení hry a ofenzivy. Dál pak co největší bodový zisk a posun tabulkou vzhůru“, uzavřel informace o přípravě Michal.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou