Lužná prohrála v přípravě s Žihlí

0

Umělá tráva v Žihli byla v sobotu svědkem zajímavé konfrontace mezi domácím učastníkem plzeňské 1.A třídy a aktuálně devátým týmem rakovnického okresního přeboru. Papírově slabší tým sice srdnatě vzdoroval, ale na soupeře z vyšší soutěže to nakonec nestačilo. 

Slavoj Žihle - Sparta Lužná 3:1  (1:1)
Branky : Rázek , Masopust , S. Bláha - R. Grill

 

Domácí tým měl podle papírových předpokladů skutečně od začátku zápasu převahu, ale skóre otevřela překvapivě Lužná. Po odehraných třiceti minutách se prosadil Grill, který s přehledem zakončil samostatný únik po kolmici od Fronka. O dvě minuty později už bylo ale vyrovnáno, když vystihl špatnou rozehrávku hostující obrany Rázek. V druhém poločase už se naplno projevila herní vyspělost domácích, kteří neprve z rychlého kontru otočili skóre Masopustem na 2:1 a svojí celkovou převahu v zápase demonostrovali kromě neproměněných šancí také třetí brankou, kterou vstřelil dvacet minut před koncem do rozhozené obrany Lužné Bláha.

 

Ohlasy po zápase

 

Tomáš Pavlíček (trenér Sparta Lužná)

"Potvrdili jsme si, že dokážeme hrát kombinačně i proti silnému týmu. Navíc jsme si vytvořili gólové situace, jejichž neproměnění bylo jedním mínusem. Ten druhý souvisí s inkasovanými góly. I když domácí nedali další šance, které měli z logické převahy, tak zrovna třem proměněným šlo zabránit."

 

Sestavy

 

Sparta Lužná:

Mašek Vladimír - Staněk Jakub,  Rek Martin, Kopernický Daniel, Dolhý Jiří - Kolínský Jan, Fronk Stanislav, Ambrůžek Petr, Špička Josef  - Šnajdr Radek, Grill Robert; střídali: Polanský Jiří, Sláma Jakub, Staněk Petr. 

 

 

Foto: Slavoj Žihle, Facebook.com


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou