Hředle zakončily soustředění vysokou výhrou proti Mezilesí, kvalitu wellness si hráči pochvalují

0

Luxusní wellness bylo pro „traverzáře“ večerní odměnou za náročný program soustředění v Novém Městě nad Metují. Účastník náchodského okresního přeboru je na závěr soustředění příliš neprověřil.

Hráči z Hředlí absolvovali pětidenní soustředění v Novém Městě nad Metují, které obnášelo každodenní dvoufázové tréninky. Kromě venkovních jednotek zaměřených na zlepšení fyzičky, hráči pracovali i na zlepšování technických dovedností v hale. Večer hráčům jako odměna a regenerace posloužil "iontový nápoj" pivo nebo se dopřáli „wellness“, což potvrzují i fotky.

 

Dnes měli „traverzáři“ odehrát svůj třetí přípravný zápas proti staršímu dorostu Tatran Rakovník, ale utkání bylo odvoláno pro marodku v týmu Tatranu.

 

SOKOL MEZILESÍ - FK HŘEDLE 0 : 7 ( 0 : 2 )

Poslední den soustředění 21. února, sehráli přípravný zápas proti týmu Sokol Mezilesí, který hraje náchodský okresní přebor. První polovinu utkání měly Hředle mírně navrch. Po dvaceti minutách brankář Mezilesí s obtížemi vyrazil Slámovu střelu a dobíhající V. Šmíd dorážku nasměroval do vracejícího obránce, který míč usměrnil do sítě poprvé. O pár minut nato se trefil z 18 metrů bezchybně Bechner a v zelenobílém táboře bylo veseleji. Hředelští měli na svých kopačkách i několik dalších nadějných akcí, ale skóre se již do poločasu nezměnilo.

Brankový účet začal narůstat až v druhé polovině, kdy hráči Mezilesí neměli dost fyzických sil, aby se dokázali vyrovnat s pohyblivým soupeřem. Nejprve se trefil ze šestnáctky Vodrážka, poté si hráči Mezilesí vstřelili druhou vlastní branku, když se před brankářem ocitl Somol, kterému obránce hodně nešťastně ukopl míč do vlastní sítě. Když se trefil nádherně podruhé v zápase Vodrážka a zvýšil vedení na 5:0, bylo rozhodnuto. Hosté zvládli vyprodukovat za celý zápas pouze jedinou střelu na branku Malinovského. V poslední pětiminutovce se ještě trefil D. Šmíd a podruhé v zápase i Bechner, soustředění tedy FK Hředle zakončily vysokým a zcela zaslouženým vítězstvím 7:0.

 

Branky: Denis Bechner, vlastní, Martin Vodrážka, vlastní, Martin Vodrážka, David Meky Šmíd, Denis Bechner

 

sestava FK Hředle: Malinovský, Klátil, Hamouz, Somol, Jan Koukal - Vodrážka, J. Sláma, Vitner, D. Šmíd - V. Šmíd, Bechner 
Hokejově střídal: M. Sláma ml.
Trenér: Josef Petráš

 

Foto: Facebook.com


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou