SK Rakovník bere postup jen sportovní cestou

0

"Máme zájem pouze o postup sportovní cestou", prozradil nám Marek Tvrz. SK Rakovník B má pro druhou část sezóny jasné cíle, mezi které patří i výhra Okresního přeboru. V dalším přípravném utkání porazilo SK tým Postoloprt a Hertl, Kýzl, Fojtík a Gašpárek byli v sestavě. 

Příprava B-mužstva začala současně s přípravou A-mužstva v pondělí 11. ledna na atletické dráze na stadionu Zátiší. Z hráčů B-mužstva se do ní pravidelně zapojují Gašpárek, Hertl, Fojtík, Cibulka, Hovorka, Plaček, Kýzl či po zranění navrátivší Bohatý. Čistě B-mužstvo žádná přátelské utkání nemělo a podle informací z klubu ani nejsou v plánu. Zmínění hráči dostali šanci v úvodních zápasech A-mužstva (SK Slaný, Nové Strašecí a Zavidov - výsledky viz níže). "Chystáme se na semifinále poháru 19. února, které je však ve stejný čas jako zápas 17. kola áčka v Tuchlovicích, tak nyní zkoušíme možnost přesunutí na dopolední hodinu či neděli", přiblížil termínovou kolizi Marek Tvrz.

 

Zajímavou novinkou pro fanoušky je přichod bývalého excelentního mládežnického kanonýra Bohatého, který se zotavil po zranění. Obrovský kus práce udělal přes zimní přestávku také asistent trenéra A-mužstva Rostislav Hertl, který nejen že se podle informací z klubu dostal na ideální váhu, ale také nabral fyzickou kondici a na jaře by měl jistě patřit k tahounům mužstva. Co se týče odchodů, zatím z kádru neodešel nikdo, ale velký zájem mají Hředle o Jakuba Hamouze. Pokud si bude Jakub přát posílit v jarní části konkurenční mančaft, tak mu v tom klub ovšem bránit nebude, což je od SK racionální a zároveň sympatický přístup.

 

"Cíle pro jarní části jsou jsou dva. Rezerva historicky nejslavnějšího okresního týmu nemůže mít nižší cíle, než obhájit vítězství v poháru OFS Rakovník a hlavně vyhrát okresní přebor", podotkl Tvrz.  "O případném postupu do I. B třídy budeme nahlas uvažovat pouze v případě, že Okresní přebor vyhrajeme", uzavřel Marek Tvrz hlavní podmínkou, že SK má zájem pouze o postup sportovní cestou, nikoliv o dodatečný z důvodu případného odmítnutí týmů, které by skončili v tabulce před nimi.

 

20.2.  FK Postoloprty - SK Rakovník 2:3 (0:2)

Branky Žíha, Franc - Isteník, Razím, Jiránek

 

13.2. SKR - Zavidov 0:4 (1:0)


06. 02. SKR - Nové Strašecí 1:4 (0:1) 

Branky: 64. Gašpárek - 43. L. Mrázek, 46., 53. a 62. Kapek

 

30. 01.  SKR - SK Slaný 5:5 (5:1)

 

 

Foto: Archiv Fotbalunas.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou