Hráč kola, Miloslav Jedlička: Soupeře jsme přehrávali svou disciplinovaností

0

Hráčem kola se na základě Vašeho hlasování stal útočník Sokolu Stráže, Miloslav Jedlička, který byl v utkání na Kšickém hřišti velmi důležitou součástí svého týmu. Navíc vstřelil jednu ze čtyř branek Stráže a i za ni jsme ho to sestavy kola nominovali. "O tom, že jsem se stal hráčem kola, jsem se dozvěděl díky telefonátu našeho trenéra, který mi tuto radostnou zprávu sdělil. Divákům bych za hlasy chtěl moc poděkovat.", dodal střelec vítězného celku. 

Na hřišti Kšic Váš celek zvítězil 4:1. Jak těžké bylo utkání a jak byste ho vlastními slovy zhodnotil? 
Tak utkání bylo určitě těžké, což jsme vlastně i očekávali, soupeři jsme toho v prvním poločase moc nedovolili. Přehrávali jsme ho hlavně svoji disciplinovaností a utkání jsme rozhodli třemi rychlými brankami. Soupeře jsme dostaly do zápasu, když jsme mu umožnily zahrávat pokutový kop, po kterém soupeř korigoval na 1:3, ale po sléze jsme dostaly 3 brankoví náskok zpět na svou stranu a už jsme si ho dokázali podržet.

 

Vy sám jste vstřelil jednu branku, jak byste celou tu akci popsal? 
Byl to pěkný gól. Dokázali jsme perfektně těžit ze soupeřovy chyby a dostat se do tříbrankového vedení. Jeden z protihráčů ztratil balón a k tomu se dostal Martin Gesl, který mi poslal krásnou přihrávku mezi obránce a já už šel sám na bránu. Gólmana jsem poté prostřelil přízemní technickou střelou. 


Jak moc vás mrzí jediná inkasovaná branka?
Jelikož jsme získali tři body, tak nás inkasovaná branka zas tak moc nemrzí. 


Je něco, s čím jste v utkání přeci jen nebyli spokojeni a chcete to ještě do budoucna vylepšit?
Měli bychom zlepšit fyzickou kondici celého týmu, protože v pokročilé části zápasu jsme postupně odpadávali.


Nyní jste třetí a na druhého máte velkou ztrátu. Na co se nyní budete v tomto ohledu soustředit?
Trenér nás stále nabádá, abychom nehleděli na jiné týmy a soustředili se na své výkony, ale chceme rozhodně udržet alespoň to třetí místo. 


Teď Vás čekají v domácím utkání Erpužice, jak se na ně připravujete? Máte nějakou taktiku jak na ně? 
Nesoustředíme se na ně nijak zvlášť. Hrajeme první zápas doma, navíc před vlastními diváky a chceme hrát především pěkný fotbal, na jehož konci se budeme radovat z vítězství.

Dříve než jste se dostal k fotbalu ve Stráži, působil jste ještě někde jinde?
Jsem stále hráč FC Tachova a ve Stráži jsem pouze na hostování, ale nerad bych tato dvě angažmá porovnával. 

 
Sledujete www.fotbalunas.cz? Jak se Vám tento projekt líbí?
Slyším o tom poprvé, existenci tohoto projektu jsem zaregistroval až čtyři dny po utkání, když mi trenér volal, že jsem se stal hráčem měsíce. Ale je to zajímavá věc a pro hráče, si myslím, že může působit i velmi motivačně. 


Své soupeře v anketě jste předčil poměrně drtivým rozdílem. Celých 64% procent hlasů putovalo k Vám. A stal jste se tak historicky první vítězem této ankety vaší soutěže. Máte něco, co byste jim rád vzkázal? 
Chtěl bych pouze poděkovat všem, kteří mi poslali hlasy. Myslím, že i kdybych o tomto projektu věděl dříve, rozhodně bych nečekal, že bych to mohl vyhrát. A navíc se stát vůbec prvním vítězem v této anketě. Takže ještě jednou děkuji.

 

 

Mockrát Vám děkuji za rozhovor a doufám, že nebyl zdaleka posledním, který jsme spolu vytvořili. Zároveň bych Vám ještě jednou rád pogratuloval k vítězství, jak v utkání, tak anketě a popřál štěstí do dalších utkání.  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou