Hředle zahájily připravu vysokou výhrou proti dorostu Tatranu

0

Traverzáře zatím trápí špatná tréninková morálka, ale zkušenost účastníka okresního přeboru dospělých v tomto zápase jasně předčila dravost mladíku z Tatranu, kteří pod hlavičkou mladšího dorostu bojují v krajském přeboru. Konečný účet se zastavil až na sedmi brankách v síti Tatranu. 

Podle předpokladů byla na straně hředelských hned od začátku nejen větší dávka zkušeností, ale i fyzická vyspělost. Proti této kombinaci se mladšímu dorostu Tatranu nepodařilo za celý zápas nalézt protizbraň a i přes statečný výkon si odnesli sedm pozdravů od dospělého fotbalu. Domácí mladící předvedli zejména v druhém poločase opravdu sympatický výkon, který občas znamenal ohrožení Malinovského branky, ale i tak si Hředle došly k povinnému vítězství, které předznamenaly už čtyrmi zásahy do poločasu.

Pro Hředle to byl první připravný test a zatím se potýkají s nízkou treninkovou docházkou, což by jim mohlo zkomplikovat slibně rozjetou první polovinu okresního přeboru. Uvidíme v jakém počtu odcestují na soutředění do Nového Města nad Metují, v rámce kterého sehrají v neděli 21. února od  desíti hodin přátelský zápas se Sokolem Mezilesí. 

 

TJ Rako Tatran Rakovník mladší dorost - FK Hředle  0 : 7   ( 0 : 4 )

Branky: Denis Bechner 3x, Adam Vitner, Pavel Hrbek, Jan Stuchlý, Martin Vodrážka

FK Hředle: Malinovský - Hrbek, Sklenář II., Houdek, Somol - Vodrážka, J. Sláma, Minařík, D. Šmíd - Vitner, Bechner
hokejově střídali: Hladký, Pichnarčík, Stuchlý. Trenér: Josef Petráš

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou