Zavidovský Aleš Kraus je s průběhem zimní přípravy zatím spokojený, mrzí ho ale vážné zranění spoluhráče Kloučka

0

Zavidov je v polovině krajské 1.A třídy na pěkném pátém místě a jistě se máme v jarní části možnost těšit, jak promluví do konečného umístění v horních patrech tabulky. Posun pořadím směrem nahoru může předznamenat i kvalitní zimní připrava, o které přinášíme aktuální informace. Hned na jejím začátku se  ovšem v zápase proti SK Rakovník (0:4) ošklivě zranil záložník Josef Klouček a bude týmu chybět pravděpodobně celé jaro.

Příprava Zavidova začala 16. ledna. Jednou týdně se hráči scházejí na Sokolovně, kde jsou tréninky zaměřeny zejména na nabírání fyzické kondice a jednou týdně na umělé trávě na Tatranu, kde převažuje práce s míčem. “Na trénincích se scházíme v hojném počtu zhruba dvaceti lidí, což je opravdu vynikající počet. Co se týče pohybu v kádru, tak zřejmě za náš tým na jaře už nenastoupí Jan Škyta, který se přestěhoval do Karlových Varů a projevil zájem hrát v Německu, což je pro nás určitě ztráta”, přiblížil nám brankář týmu Aleš Kraus. Další citelnou ztrátou pro zavidovské je zranění Josefa Kloučka v prvním přátelském utkání proti SK Rakovník. Josef se nešťastně zranil při vzájemném souboji ve skluzu s Tomášem Pucholtem a musela pro něj přijet záchranná služba. Ačkoliv rozsah zranění zatím není přesně znám, podle prvních informací půjde minimálně o poškozené vazy v kotníku, vše ukáží následná vyšetření po splasknutí otoku. Zranění Josefa vyřadí minimálně na celé jaro, zavidovského záložníka na krajských trávnících tedy nějaký týden neuvidíme.”Pepa je bojovník a přejeme mu brzké uzdravení”, doplnil optimisticky Aleš. Žádné nové tváře zatím Zavidov v rámci zimní pauzy nepředstavil. Podle informací z kabiny není ani velké posílení kádru v plánu, uvidíme ovšem v následujících dnech, jestli vedení klubu přeci jen nepředstaví nějaké zatím utajené posily.

 

Výsledek proti SK nebyl bohužel vůbec podstatný

První přípravný zápas sehrál Zavidov proti SK Rakovník, prohrál ho jednoznačně 4:0 a navíc utrpěl nepříjemné zranění zmíněný Josef Klouček. Na výhře SKR se gólově podíleli Jaroslav Červený, který vstřelil dva góly , Petr Hornof a Jakub Jiránek přidali po jedné 

 

Fanoušci mají šanci vidět Zavidov o nadcházejícím víkendu na umělé trávě v Rynholci, kde se jí postaví Vraný. O týden později jí čeká na Tatraně zápas s Tuchlovicemi. Přípravu zakončí končí 5. března zápasem s Lhotou, který se bude konat opět v Rynholci. Poté už doma přivítá v prvním jarním mistrovském utkání Nespeky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou