Žihle ladila formu na soutředění nedaleko Liberce, ale v prvním ostrém zápase podlehla na penalty v poháru Chotíkovu + FOTO

0

Fotbalisté Slavoje Žihle vyrazili na soustředění do Českého Dubu na liberecku. Proběhla zde jejich příprava na jarní část 1.A třídy, ve které budou chtít potvrdit umístění ve středu tabulky, aby se neopakoval infarktový závěr loňského ročníku, kdy se zachraňovali až ve vypjaté baráži. Prvním ostrým testem na novou sezónu byl pro Slavoj pohárový zápas proti Chotíkovu.  

Zimní připravu osmého celku plzeňské 1.A. třídy okořenilo nejprve vydatné soustředění v podještědí, v rámci kterého žihelští utrpěli vysokou prohru 3:9. V následujícím přatelském zápase si ale náladu spravili a podařilo se jim hokejovým výsledkem 6:4 přestřílet Toužim. Dvakrát se trefili Čapek s Najmonem, po jednom přesném zásahu si připsali Brož a Bulín. 

Slavoj Žihle má za sebou dokonce už i první oficiální zápas jarní časti letošní sezóny, kde v rámci krajského fotbalového poháru změřil síly s Chotíkovem. Čtvtrý celek plzeňského přeboru byl ale šťastnější a na penalty přes Slavoj postoupil.

 

Slavoj Žihle – FC Chotíkov 2:2 (1:2), PK 3:4

 

 

Další přípravné zápasy Žihle

So 20.2. - 10:30 ŽIHLE - CHYŠE 

So 27.2. - 13:00 ŽIHLE - T.RAKOVNÍK "B" 
So 5.3. - 13:00 ŽIHLE - MĚSTO TOUŠKOV 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou