Tým osobností Real Top Praha, LOEX, IDS Advisory a Elektro VIOLA s pomocí diváků nakopaly dětem 160 tis. Kč

0

První ročník charitativního turnaje pořádaný firmou LOEX se vydařil na jedničku. Týmům v čele s Real Top Praha se s pomocí ostatních partnerů a diváků podařilo nakopat dětem krásných 160 tisíc korun! O fotbalové výkony šlo sice až v druhé řadě, ale přesto se diváci rozhodně nenudili.

Nejen dramatické obraty a hezké branky bavily čtyři stovky diváků, kteří si našli 30. ledna cestu do rakovnické sportovní haly. K dobré zábavě totiž přispěli i známé osobnosti z kulturní a sportovní branže, které zastřešuje tým Real Top Praha. Jaromír Bosák a jeho kolegové předváděli povedené kousky nejen na palubovce, zatímco turnajem provázel z pozice moderátora charismatický Petr Vondráček. Diváci se mohli protáhnout u dovednostních soutěží, nebo zkusit štěstí v tombole o zajímavé ceny. První místo obsadili hráči pořádajícího oddílu LOEX, kteří si ale putovní pohár museli vydřít v tvrdé fotbalové konkurenci. Individuální ceny si odnesli Zdeněk Řepka z týmu IDS Advisory, který byl vyhlášen nejlepším brankáře turnaje, nejvíce gólů vstřelil Milan Polák, rovněž z týmu IDS Advisory a sošku pro nejlepšího hráče obdržel ex-ligový fotbalista Tomáš Pešíř z Real Top Praha. Akci podpořila svojí účastí i Česká televize, která zde měla kameru a z turnaje odvysílala krátké zpravodajství.

 

 

Nejdůležitější momentem povedeného fotbalového odpoledne bylo ale předání šeku s krásnými 160 tisíci Kč. Celá suma byla věnována vážně nemocným dětem, kterým pomáhá nadační spolek SOS Andělé Rakovník. Poděkování patří všem, kteří se podíleli na zisku finančního obnosu pro nemocné děti a v neposlední řadě i organizátorovi celé akce Janu Loderovi, který na závěr celé akce pozval diváky na příští ročník, který se bude konat za rok.

 

 

Konečné pořadí

 

1. LOEX                           6b

2. Elektro Viola              4b

3. IDS Advisory              4b

4. Real Top Praha         2b

 

 

Výsledky zápasů

 

LOEX - IDS Advisory                  2:5

Real Top – Elektro Viola             5:5

Elektro Viola – LOEX                   4:5

Real Top – IDS Advisory             6:6

IDS Advisory – Elektro Viola      4:8

LOEX – Real Top                          5:1

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou