TŘETÍ (POSLEDNÍ) PLES OLYMPIE – 22. ledna 2016 bude tančit plná Sokolovna!

0

TŘETÍ PLES OLYMPIE! Poprvé to bylo skvělé, podruhé ještě lepší. V pátek 22. ledna 2016 se budeme s Olympií v týnské Sokolovně bavit do třetice. Bude platit okřídlené rčení „do třetice všeho dobrého“? Fotbalový klub Olympie Týn nad Vltavou intenzivně pracuje na tom, aby tato lidová moudrost byla beze zbytku naplněna.

Třetí ples Olympie sází na osvědčený program z minulých let, jako vždy k tomu ovšem přidává zajímavá překvapení a novinky. „Všichni se mohou znovu těšit na populární Kapelu MP3, která si na předchozích dvou plesech Olympie doslova podmanila celý taneční sál,“ představuje hudební doprovod Ing. Jaroslav Brom, Media & PR Manager FK Olympie.  

Moderátorské taktovky se ujme Studio Olympie, které připravuje nový bod plesového programu. „Letos poprvé pozná Ples Olympie svého krále a královnu. Volba bude probíhat v reálném čase přímo v průběhu plesu, kde poté dojde i ke slavnostní korunovaci,“ těší se na vyhlášení jeden z moderátorského tria Ing. Daniel Brom, Senior Brand Manager FK Olympie.

Předtančení obstarají talentované vltavotýnské mažoretky, půlnoční překvapení je znovu hlavním úkolem pro fotbalisty FK Olympie – loni diváky pobavily tanečky ve stylu „Ať žijí duchové“, co přijde letos?

Nejžhavější novinkou bude profesionální FOTOKOUTEK. „Pro hosty plesu bude v předsálí nainstalováno speciální fotografické zařízení, před nímž budou moci zapózovat s různými legračními rekvizitami. Následně dojde během 10 vteřin k vyvolání fotografií, které hosté samozřejmě obdrží zdarma. FOTOKOUTEK bude neomezeně k dispozici až téměř do půlnoci. Tuto zábavu někteří možná znají z různých maturitních plesů, nyní si ji budou moci vůbec poprvé užít i v týnské Sokolovně,“ popisuje nové lákadlo Vlastimil Švík, Project & Event Manager FK Olympie.

Ples Olympie se v Týně i v okolí těší výrazné oblibě – na první dorazilo 250 lidí, na ten druhý potom dokonce 330! „Chtěli bychom udržet tempo růstu a na letošním plese přivítat 400 lidí, čímž bychom se dotkli kapacitních hranic Sokolovny. Věřím, že lidé, kteří se chtějí na plesech hlavně bavit, dorazí právě na Třetí ples Olympie. Těšíme se na Vás!“ s nadšením očekává 22. leden Ing. Jaroslav Brom.

 

Bude týnská Sokolovna skutečně plná?

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou