OP - Č.K.: Číselné statistiky, aneb jak si vedli hráči kola jednotilivých týmů na podzim

0

Stejně tak, jako tomu bylo po odehrání jarní části minulého ročníku, i nyní se na anketu o hráče kola podíváme z trošku jiného úhlu. Který zúčastněný klub byl za posledních jedenáct kol aktuální sezóny nejúspěšnější? O to se postarali postupně nominovaní hráči za pomoci svých týmových kolegů společně s hlasujícími příznivci a fanoušky.

Hodnocení, v němž hodláme účastníky řadit, bude opět fungovat bodovým systémem a to tak, že vítěz obdrží tři body, druhý umístěný dva a s jedním bodem odejde do boje ten, který uzavřel trojici posledním místem.

 

TOP trio podzimu


Absolutním vítězem se stal stejný tým, jako v minulém přehledu a to FK Dolní Dvořiště. Fotbalisté pod vedením trenéra Štefana Hoška a kapitána Pavla Pechy, který mimo jiné bojuje o umístění v sestavě podzimu, ovládli podzimní jedenáctku anket hned čtyřikrát. Z toho rovná tři vítězství připadla univerzálu Janu Krenauerovi. Příhraniční mančaft dále zužovala smůla v podobě druhých pozic, jež nasbíral tři a stejný počet bronzových umístění znamenal součet jednadvaceti bodů.

 

Druhý nejúspěšnější celek nese jméno FC Vltava z Loučovic a právě svěřencům trenéra Jiřího Hoška se podařilo něco, co dosud nemá obdoby. Loučovičtí fotbalisté totiž své nominace dokázali proměnit ve vítězství hned třikrát jdouce po sobě a za čas podzimní poloviny ročníku se na pomyslné bedně zjevili devětkrát. Silný útok se jmény Michala Tomana a Rudolfa Kartáka se dobře staral o ofenzivní práci a tam kde, nestačila obrana, výtečně zasahoval Martin Hüttner. Celkem si tak Vltava upevnila každé možné umístění třikrát a s osmnácti body zaujímá druhé místo.

 

Magický trojúhelník uzavírá navrátilec z vyšší třídy, jmenovitě TJ Hraničář Malonty. Za prvními dvěma jeho soky sice ční s velkou bodovou ztrátou, kdy jich na účtu má, v poměru s nimi, pouze osm, avšak ty vzešly z pouhých třech umístění mezi nejlepší trio. Předseda klubu Ladislav Uhlík tak může být právem hrdý na nominace zejména Lukáše Pulce, který mimo mnoha možností v sestavě kola, též účinkuje v celopodzimové anketě a dobrého výsledku se dopracoval také Matouš Kouba, jehož jméno nemusí figurovat pouze v počtu obdržených žlutých karet.

 

 

Kompletní tabulka

1. FK Dolní Dvořiště - 21 bodů | 4x zlato, 3x stříbro, 3x bronz
2. FC Vltava - 18 bodů | 3x zlato, 3x stříbro, 3x bronz
3. TJ Hraničář Malonty – 8 bodů | 3x zlato, 1x stříbro
4. SK Zlatá Koruna – 5 bodů | 1x zlato, 2x bronz
5. TJ Sokol Chvalšiny – 4 body | 1x zlato, 1x bronz
6. Sokol Křemže – 4 body | 2x stříbro
7. SK Větřní B – 2 body | 1x stříbro
8. FC Velešín B – 2 body | 1x stříbro
9. TJ Sokol Kájov – 1 bod | 1x bronz
10. FK Nová Ves – Brloh B – 1 bod | 1x bronz
11. FC Šumava Frymburk B – bez bodu
12. TJ Sokol Přídolí - bez bodu

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou