FK Volfířov nestačil na exligový Třinec

0

Volfířov se bodového zisku na půdě exligového Třince nedočkal. Soupeř ukázal svou zkušenost a zaslouženě vyhrál. Výkon Volfířova však nebyl špatný a skóre ne-zcela odpovídá hře.

Smolné utkání jsme odehráli na palubovce exligového Třince, kde jsme po nadějném prvním poločase nakonec inkasovali sedm branek a odvezli si tak nepříjemný debakl. Skóre vypadá o tolik hůře, že jsme nedokázali vstřelit jedinou branku, i přesto, že jsme si vytvořili mnoho šancí. Dvojice Jindra – Janák trápila defenzivu favorizovaného Třince, ale ani jeden nedokázal dostat míč do sítě. Skvělým výkonem se blýskl brankář Kreželok.

Do nádherné arény jsme přijeli opět s mírným zpožděním oproti danému plánu. I přesto jsme dokázali čas využít k rozcvičce a od úvodu utkání jsme se snažili hrát disciplinovaně a soustředěně. Domácí od prvních minut jasně ukazovali, co s nimi udělal rok v nejvyšší soutěži. Jednoznačně nám bylo jasné, že se musíme více spoléhat na obrannou hru a těžit z individuálních schopností směrem dopředu. Třinec nás však moc do šancí nepouštěl, a když už ano, tak zaúřadoval Kreželok.

Jedinou brankou v prvním poločase vstřelil Samek, který byl na konci povedené akce s Cieslarem a Kantorem. Domácí naši obranu zcela zmátli a v páté minutě se dostali do zaslouženého vedení. Do konce poločasu se už skóre neměnilo, i přesto, že se na obou stranách hráči do šancí dostali.

„První půlku jsme odehráli kvalitně zezadu. Sice jsme obranu hostů tolik nezaměstnali, ale byli jsme si vědomi, že šance přijdou druhou půlku a tak poločasové skóre 1:0 bylo pro nás hratelné. Bohužel ale nastalo to, co již několikrát. Nezvládli jsme vstup do druhého poločasu a hned v úvodu se naše naděje ztenčily,“ lituje chvilkové nesoustředěnosti hrající trenér Novák.

Úvod druhé půle vyšel třineckým na jedničku. Ve 22. minutě zvýšil na 2:0 Baron, který se uvolnil přes Melzocha a prudkou střelou k tyči nedal Plachému šanci. O minutu později poslal nástřel přes celé hřiště brankář Kreželok. První k míči se dostal Melzoch, ale pro překvapení všech si míč srazil do své sítě. O další dvě minuty rozehrával Cieslar aut a jeho nástřel trefil Jindru do zad, od nichž se míč odrazil taktéž do brány. Dva vlastní góly během chvíle zhatily veškeré naděje.

V dalším pokračování zápasu se třinečtí prosadili ještě třikrát. Náš tým si své šance také připravil, ale bohužel bez gólového efektu. „Těch šancí jsme měli požehnaně. Jen mě to tam mělo tak třikrát padnout, to stejné Janýsovi (Martin Janák). Je to škoda, protože takhle ten výsledek vypadá jako velký debakl, ale troufám si říct, že jsme si zasloužili nějaký ten gól dat. I přesto musím uznat, že jsme se utkali s nejlepším týmem. Je vidět, že rok v první lize jim prospěl a jejich hra byla opravdu skvělá. Jedná si i o sympatický tým a my jim v dalším průběhu budeme držet palce,“ uznal kvalitu soupeře Jindra.

V dalším zápase se utkáme s vedoucím Jeseníkem, který své protivníky válcuje jednoho po druhém. „My se však pokusíme o překvapení, jelikož si vzpomínáme na loňský zápas u nich, kde jsme horším týmem nebyli a bod jsme si zasloužili,“ je namotivován nejstarší hráč Volfířova Vojtěch Balík.

Utkání je na programu v pátek 20. 11. Ve 20:30 v domácím prostředí.

zdroj: fkvolfirov.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou