III. A třída už má odehráno šest kol

0

Pojďme se společně podívat, jak vypadá postavení týmů v tabulce po šesti odehraných kolech.

 

V čele se zatím usadily Hněvošice, které zatím neztratily ani jeden bod. Loni hrály Hněvošice ještě okresní přebor, a vypadá to, že to s postupem zpátky myslí smrtelně vážně, což dokazuje zatím jejich suverenita.

Strahovice B okupují druhé místo tabulky, když se jim zatím podařilo nastrádat za šest kol 15 bodů. Zatím prohrály pouze s dousud suverénnimi Hněvošicemi. Je vidět, že Strahovice pokračují ve výsledcích z loňské sezóny, kdy obsadily třetí místo. 

Na třetím fleku jsou zatím loni druhé Služovice, které mají na svém kontě 13 bodů. Služovice zatím zaváhaly pouze v úvodním kole v Píští a remizovaly s Komárovem. 

Čtvrté místo je zatím v držení nováčka ze Závady. Ta se v úvodu sezóny spolehála na nováčkovskou euforii a schopnosti kanonýra Daniela Štefka. V posledních dvou zápasech však zaváhala. Následující zápasy nám ukáží, zda se jedná o jev trvalý nebo přechodný.

Stejný počet bodů jako Závada nastřádaly prozatím Budišovice. Ty od debaklu v Bohuslavicích dokázaly vyhrát dva zápasy za sebou, když do po dvou letech přerušily vítěznou šňůru Komárova na jejich hřišti.

Jen o skóre jsou za Závadou a Budišovoicemi borci ze Sudic. Předností Sudic je hra na jejich domácím hřišti. Naopak, pokud vyjedou mimo svůj areál, jsou poloviční. Dalším problémem je málo nastřílených branek.

Sedmým v řadě je "nováček" z Komárova. Nováčkem je pouze v této soutěži, když byl na začátku sezóny na vlastní žádost přeřazen z III. B třídy do III. A třídy. Komárov ztratil po dvou letech domácí neporazitelnost s Budišovicemi. Zato naopak dokázal remizovat na hřišti silných Služovic. 

Na osmém místě je rezerva z Bohuslavic. Začátek soutěže se Bohuslavicím vůbec nepovedl. Po vysoké výhře nad Budišovicemi se relativně chytly a získaly ve třech zápasech další 4 body. 

Se ziskem šesti bodů následuje Píšť. Jejím hlavním problémem je to, že se v některých zápasech nesešli hráči v dostatečném počtu. Jeden zápas odehrála pouze v 10 lidech. Jeden zápas byl kontumován v její neprospěch poté, co dorazilo pouze 6 hráčů. Když se Píšť dokáže sejít, dokáže porazit kohokoliv, o čemž svědčí úvodní výhra nad Služovicemi. 

Desáte jsou Dobroslavice, které zatím získávají body pouze na domácím hřišti. Venku nevyválčily ani jeden bod. 

Předposledním je Oldřišov, který dokázal zatím porazit pouze ve třetím kole Budišovice. 

Posledním jsou Bolatice, které loni skončily na 6. místě. Zatím však bohužel narážely na silné soupeře, kterým sice dokázaly vzdorovat, ale vždy těsně prohrály. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou