Představení týmů v IV.B.třídě

0

Představíme si všechny účastníky  IV.B. třídy

Některé týmy nám odpověděly i na pár otázek.

1. Jak se vám povedla letní příprava. Spokojenost? Také výsledky přátelských a pohárových utkání.

2. Jaké máte posily do nové sezony, popřípadě kdo odešel?

3. S jakým umístěním budete na konci této sezony spokojeni? Anebo jaké jsou Vaše představy o nadcházející sezoně v IV.B.třídě?

 

Červeněves  B - Nováček

Nově založený tým

v Červeněvsi se ujala myšlenka založit B-tým a umožnit tak hráčům širšího kádru, aby mohli hrát soutěžní utkání a jejich zájem o fotbal tak neuvadal, dále dává příležitost bývalým hráčům a dalším, kteří by rádi hráli fotbal, ale na okres si netroufají, případně se mu nemůžou tolik věnovat, aby se v áčku prosadili.

Přípravné utkání: Červeněves A – Červeněves B 6:2 (3:1)

Jen čas ukáže, jak smělá myšlenka na začátku byla. Objevilo se spoustu pesimistických názorů podložených zkušeností i z jiných oddílů, ale s takovou bychom to nikam nedopracovali, zakládáme na rok a pak uvidíme! Většina hracích dní bude neděle.

Zdroj článku a info o klubu: http://www.cerveneves.estranky.cz/

 

Hlušice B

3. místo  IV.B. třída – sezona 2014/2015

Hlušice patřily v minulé sezoně k favoritům soutěže. Až do konce sezony potvrzovaly svou kvalitu a bojovaly o postup do III.třídy. Pár nepovedených utkání je nakonec odsoudilo k třetímu místu a postup se nepovedl.

Hlušice budou určitě chtít navázat na úspěšnou minulou sezonu.

Info o klubu:    http://home.tiscali.cz/skcechiehlusice/

 

Klamoš - Nováček

Nově založený tým

Po dlouholeté spolupráci Chlumce a Klamoše, se Klamoš rozhodla pro tuto sezonu osamostatnit a založila úplně nový tým. Tento nově složený tým se chce hlavně sehrát a předvádět pěkný fotbal.

Klamoš před sezonou odehrála čtyři přípravné utkání. V tom prvním vysoko prohrála s účastníkem 1.A. třídy, týmem Nepolis. Další dvě utkání sehrála s týmem Převýšova, kdy jednou přišla těsná porážka a jednou remíza. S chlumeckou gardou se hráčům Klamoše povedlo vyhrát.

 

Kobylice B

7. místo  IV.B. třída – sezona 2014/2015

Kobylice v minulé sezoně doplatily na slabší docházku a skončily až na sedmém místě. Jinak tento tým dokázal konkurovat i nejlepším týmům v soutěži a při lepší shodě okolností mohl skončit podstatně výš.

Do nové sezony budou chtít Kobylice hrát pohodový fotbal.

Info o klubu:    http://www.fcsk.cz/

 

Lužec - Nováček

14. místo  III. třída – sezona 2014/2015

Lužci se minulá sezona vůbec nepovedla. Pouhých patnáct získaných bodů ho odsoudilo k pádu do IV.třídy.

Do nového ročníku vstupuje Lužec s novým trenérem a s odhodláním předvádět kvalitní fotbal, a hrát o horní příčky tabulky.

Přípravné utkání: Neděliště – Lužec 10:2

 

Myštěves B

4. místo  IV.B. třída – sezona 2014/2015

Myštěves patřila v minulé sezoně k lepším týmům soutěže a dokázala porazit kohokoliv. Samozřejmě v této IV.B. třídě, kde se potkávají hlavně béčka svých týmů, hodně záleží na souběhu zápasů.

Myštěves by chtěla i v nové sezoně předvádět kvalitní výkony a hlavně na domácím hřišti bavit své výborné diváky.

 

Nepolisy B

8. místo  IV.B. třída – sezona 2014/2015

V Nepolisech to fotbalem žije, a když prioritu má pokaždé Áčko, tak ani Béčko není na okraji zájmu fanoušků. I u tohoto týmu hodně záleží na souběhu obou týmů. V minulé sezoně měly Nepolisy veliké výkyvy ve výkonnosti. Dokázaly porazit jakýkoliv tým, ale dokázaly i s kýmkoliv prohrát. A tak se nakonec umístily v spodní části tabulky na osmém místě.

Do nové sezony chtějí fotbalisté Nepolis bavit své fanoušky i sebe pohodovým fotbalem.

Info o klubu:    http://www.nepolisy.cz/tj-sokol-nepolisy-1/

 

Převýšov B

5. místo  IV.B. třída – sezona 2014/2015

Další Béčko v soutěži, které ale v minulé sezoně patřilo k těm lepším týmům. Převýšov sice do bojů o postup nakonec nezasáhl, ale svými výkony potrápil i nejlepší týmy soutěže a byl příjemným překvapením loňského ročníku.

V nové sezoně budou chtít hráči Převýšovské rezervy určitě navázat na výkony z minulé sezony.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou